TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Starbucks Zam Yapacak mı? Güncel Starbucks Fiyatları

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks hakkında zam yapacak iddiaları ortaya atıldı. Türkiye genelinde ürünlerine yapılacak yeni zamlarla gündeme gelen kahve zincirinden henüz bir açıklama gelmedi. . Sosyal medyada hızla yayılan haber, kahve severler arasında ciddi bir tepki uyandırdı. İddialara göre, 1 Şubat itibariyle geçerli olacak zamların ardından en düşük içecek fiyatı büyük bir artışla karşı karşıya kalacak. 1 Şubat itibariyle geçerli olması öngörülen fiyatlar ise şu şekilde:

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
Starbucks Zam Yapacak mı? Güncel Starbucks Fiyatları

Sosyal medyada hızla yayılan Starbucks zam haberi, kahve severler arasında ciddi bir tepki uyandırdı. İddialara göre, 1 Şubat itibariyle geçerli olacak zamların ardından en düşük içecek fiyatı büyük bir artışla karşı karşıya kalacak.

2024 ŞUBAT AYI STARBUCKS ZAMMI

Starbucks'ın 562 aktif şubesi bulunan Türkiye'de, geçtiğimiz aylarda uygulanan zamlarla birlikte kahve fiyatları oldukça yüksek seviyelere çıkmıştı. Temmuz ayının sonunda yapılan zamlar, özellikle filtre kahvenin fiyatını 39 TL'den 45 TL'ye çıkarmıştı. Starbucks, bu yüksek fiyat politikasına rağmen Türkiye'de popülerliğini koruyarak dünya genelinde en fazla şubeye sahip sekiz ülke arasında yer alıyor.

starbucks

1 Şubat'ta Yürürlüğe Girecek Zamlarla Hangi İçeceğin Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Starbucks'ın iddia edilen zamlı fiyat listesi sosyal medyada paylaşıldı. Bu fiyatlar incelendiğinde, en düşük içecek olarak listelenen çayın 35 TL'ye yükseleceği görülüyor. Espresso ise 40 TL ile ikinci sırada yer alırken, Türk kahvesinin fiyatı ise 53 TL olarak belirlenmiş. Popüler içeceklerden küçük boy latte 74 TL, küçük boy filtre kahve ise 60 TL'ye satılacak. En yüksek fiyatlı içecek ise 125 TL olarak görünüyor.

STARBUCKS ZAM

Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, bu fiyat listesi kahve severler arasında endişe yaratmış durumda. Starbucks, 1 Şubat'ta yürürlüğe girecek zamların ardından fiyatlarını artırmaya hazırlanırken, kahve tutkunları cüzdanlarına yapılacak darbeye karşı tepkili. Zamların gerçekleşmesi durumunda kahve keyfinin maliyeti bir kez daha artacak gibi görünüyor.

Starbucks Zam iddiasını duyan kullanıcılar ise duruma sosyal medya'dan tepki gösterdi

starbucks zam

kahve

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.