TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#STARBUCKS

İLKHABER-Gazetesi - STARBUCKS haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, STARBUCKS haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Starbucks Zam Yapacak mı? Güncel Starbucks Fiyatları Haber

Starbucks Zam Yapacak mı? Güncel Starbucks Fiyatları

Sosyal medyada hızla yayılan Starbucks zam haberi, kahve severler arasında ciddi bir tepki uyandırdı. İddialara göre, 1 Şubat itibariyle geçerli olacak zamların ardından en düşük içecek fiyatı büyük bir artışla karşı karşıya kalacak. 2024 ŞUBAT AYI STARBUCKS ZAMMI Starbucks'ın 562 aktif şubesi bulunan Türkiye'de, geçtiğimiz aylarda uygulanan zamlarla birlikte kahve fiyatları oldukça yüksek seviyelere çıkmıştı. Temmuz ayının sonunda yapılan zamlar, özellikle filtre kahvenin fiyatını 39 TL'den 45 TL'ye çıkarmıştı. Starbucks, bu yüksek fiyat politikasına rağmen Türkiye'de popülerliğini koruyarak dünya genelinde en fazla şubeye sahip sekiz ülke arasında yer alıyor. 1 Şubat'ta Yürürlüğe Girecek Zamlarla Hangi İçeceğin Fiyatı Ne Kadar Olacak? Starbucks'ın iddia edilen zamlı fiyat listesi sosyal medyada paylaşıldı. Bu fiyatlar incelendiğinde, en düşük içecek olarak listelenen çayın 35 TL'ye yükseleceği görülüyor. Espresso ise 40 TL ile ikinci sırada yer alırken, Türk kahvesinin fiyatı ise 53 TL olarak belirlenmiş. Popüler içeceklerden küçük boy latte 74 TL, küçük boy filtre kahve ise 60 TL'ye satılacak. En yüksek fiyatlı içecek ise 125 TL olarak görünüyor. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, bu fiyat listesi kahve severler arasında endişe yaratmış durumda. Starbucks, 1 Şubat'ta yürürlüğe girecek zamların ardından fiyatlarını artırmaya hazırlanırken, kahve tutkunları cüzdanlarına yapılacak darbeye karşı tepkili. Zamların gerçekleşmesi durumunda kahve keyfinin maliyeti bir kez daha artacak gibi görünüyor. Starbucks Zam iddiasını duyan kullanıcılar ise duruma sosyal medya'dan tepki gösterdi

Türkiye’de satılan İsrail malları ve markaları 2023 Haber

Türkiye’de satılan İsrail malları ve markaları 2023

Nilgün Taze (İLKHABER)- Türkiye’de de birçok kişi bu markaları öğrenip boykot etme istiyor. Dünya genelinde yayılan bu tür boykot çağrıları, uluslararası arenada İsrail hükümetinin katliamcı savaş politikalarını protesto etme amaçlıdır. Peki, İsrail markalı ürünler hangileridir? İsrail malları ve markaları nedir? İşte, Türkiye’de satılan İsrail malları ve markaları tam liste 2023… Türkiye’de satılan İsrail malları ve markaları 2023 İsrail'e ait markalar Temizlik sektörü: Alo, Carrefour, Cif, Clear, Clit Bang, Colgate, Dove, Elidor, Head & Shoulders, Ipana, Jhonsons Baby, Loreal, Lux, Max Factor, Nıvea,  Oral-B, Palmolive, Pantene, Prima,  Prima, Rexona, Rinso, Sensodyne,  Vileda, Vanish, Vaseline, Veet. Meyve suyu: Tropicana, Schweppes Alkollü içecekler: Mey-İçki, Carmel Winery Alkolsüz içecekler: Coca Cola, PEPSİ, Sprite, Fanta, Schweppes. Çay: Lipton, Dilmah Kahve: Nescafe, Tassimo Kozmetik: Estee Lauder, Clinique, MAC Saat: Swatch, TAG Heuer Parfüm: Calvin Klein, Dior, Chanel Otomotiv: MAN, Iveco Turistik seyahat: SunExpress, El Al Giyim Sektörü: Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi's, Timberland, Giorgio Armani, Lee. Gıda, Fast Food Sektörü: Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald's, Burger King, Knorr, Calve. İsrail'e destek olan markalar İsrail teknoloji firmaları: Checkpoint, Metacafe, Fixya, Twitrans, Headup, Jajah, N-tring. İsrail’e desteğini açıklayan markalar: HP, Starbucks, Puma, Mc Donals, Nestle,  Nike Lipton, Tide, Coca Cola, Burger King, Hyundai, IBM, L'Oreal, Subway.

150 Starbucks mağazası grevde Haber

150 Starbucks mağazası grevde

İbrahim Baysal (Haber Merkezi)- Sendikalı çalışanları temsil eden Starbucks Workers United sendikası, zinciri bazı bölgelerde "onur ayı" dekorasyonlarını sınırlamak ve LGBTQ+ işçilere ikiyüzlü davranmakla suçladı.  Starbucks bu iddiaları şiddetle reddediyor. Sendika, önümüzdeki hafta yaklaşık 3.500 işçinin greve gideceğini tahmin ediyor. Gurur dekorasyonu Şirkete göre, Starbucks mağazalarındaki yöneticiler, güvenlik kurallarına uydukları sürece mağazaları Pride için diledikleri gibi dekore edebilirler. Starbucks, mağazalarının hiçbirinin Onur ayı için dekorasyon yapması yasaklanmadığında ısrar ediyor ve birçok mağazanın, Pride dekorasyonlarının fotoğraflarını ve videolarını sosyal medyada yayınladığını ekliyor. “LGBTİ+ topluluğunu sarsılmaz bir şekilde destekliyoruz. Bir Starbucks sözcüsü, şirketin "yanlış bilgilerin yayılmasından" "derinden endişe duyduğunu" da sözlerine ekledi. Sendika, şirket içi belgelere ve mağaza yöneticilerinin ifadelerine dayanarak şirketin yanıtlarının tutarsız olduğunu Twitter aracılığıyla yanıtladı. "Starbucks, yerel liderleri kutlamanın yollarını bulma konusunda güçlendiriyor . Oklahoma, Arkansas ve Missouri'de yaklaşık 100 yerde Pride nişanlarının yasaklandığını söyleyen bir makaleye atıfta bulunarak, Pride yasaklarını uygulayanlarla aynı patronlar” dedi. CNN'in yorumladığı gibi, bu mağazalar "derinden bölünmüş Birleşik Devletler'in en muhafazakar bölgelerinden" bazılarında bulunuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.