TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Melis'te baklava ikramı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis tatile girmeden önce Cumhur İttifakı ve muhalefet partilerinin milletvekilleri ile bir araya gelerek baklava ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Melis'te baklava ikramı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in tatile girmesine kısa bir süre kala, Cumhur İttifakı ve muhalefet partilerinin milletvekilleri ile bir araya gelerek baklava ikram etti.

İKTİDAR KULİSİNDE SOHBET VE İKRAM

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, ilk olarak iktidar kulisini ziyaret etti. Burada, milletvekilleri ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Kurtulmuş, basın mensuplarına ve vekillere baklava ikram etti.

MUHALEFET KULİSİNDE DEVAM EDEN İKRAM

Kurtulmuş, iktidar kulisindeki ziyaretinin ardından muhalefet kulisine geçti. Burada da muhalefet partilerinin milletvekillerine baklava ikramında bulundu.

MECLİS TATİLE GİRİYOR

Meclis’in tatile girmesine kısa bir süre kala gerçekleşen bu ziyaretler, hem iktidar hem de muhalefet milletvekilleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Kurtulmuş'un bu jesti, Meclis’in yoğun çalışma döneminin ardından bir nefes alma fırsatı sundu.

Bu etkinlik, Meclis’in yoğun gündeminin biraz olsun hafiflemesine ve milletvekillerinin sosyal bir ortamda bir araya gelmesine vesile oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.