TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında gençlerle buluştu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında Ankara'ya gelen gençleri Meclis'te ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında gençlerle buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden Ankara'ya gelen gençlerle Meclis'te görüştü. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Diyanet İşleri Başkanlığının "Yazımda Gençlik Var" projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen kıymetli gençleri Gazi Meclis'te misafir ettiklerini duyurdu.

Kurtulmuş, proje kapsamında Ankara'ya gelen gençlerle sohbet ederek, başarılarının daim olmasını diledi. Sohbet esnasında gençlerin projeye olan katkılarından ve gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kurtulmuş, gençlerin Türkiye'nin geleceği için önemli birer değer olduklarını vurguladı.

GENÇLERDEN ANLAMLI HEDİYE

Gençler, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a bir buket çiçek takdim etti. Bu jestten dolayı teşekkürlerini ileten Kurtulmuş, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Proje sayesinde gençlerin bir araya gelerek kardeşlik bağlarını güçlendirdiğini belirten Kurtulmuş, böyle etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.