TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şakirpaşa Havalimanı kapandığı için taksiciler işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya

10 Ağustos 2024 itibarıyla Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndaki uçuşlar, Çukurova Uluslararası Havalimanı'na taşınacağı için Havalimanı’nda taksicilik yapan esnafı işsiz kalacak. Havalimanında taksicilik yaparak para kazanan Yasin Şimşek, yeni havalimanına gidemeyecekleri için borçlu oldukları taksilerine haciz geleceğini belirterek endişelerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 09:42
Kaynak: Meryem Ünal
Şakirpaşa Havalimanı kapandığı için taksiciler işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya

10 Ağustos 2024 itibarıyla Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndaki uçuşlar, yeni açılan Çukurova Uluslararası Havalimanı'na taşınacak. Bu değişiklikle birlikte, Şakirpaşa Havalimanı'nda yıllardır taksicilik yapan esnaf, işsiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya. Havalimanında taksicilik yapan Yasin Şimşek, yeni havalimanına gidemeyecekleri için taksilerine haciz geleceğini belirtti. Şimşek, “2001 yılından beri Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda taksicilik yapıyorum. Şu an bu havalimanı kapanırsa hacizler gelmeye başlayacak. Ekmeğimizi elimizden aldılar” dedi.

“Bu havalimanı kapanırsa hacizler gelmeye başlayacak”

Şakirpaşa Havalimanında taksicilik yapan Yasin Şimşek yeni yapılan havalimanına gidemeyecekleri için  taksilerine haciz geleceğini belirterek şunları söyledi: "2001 yılından beri Adana Şakirpaşa Havalimanında taksicilik yapıyorum. Şu an bu havalimanı kapanırsa hacizler gelmeye başlayacak. Buradaki taksiciler olarak hepimizin borcu var. Dışarda da bizim yerimiz yok. Yapacak bir şeyimiz yok ekmeğimizi elimizden aldılar. Buraya biz kiralarını ödüyorduk, günü gününe alıyorlardı. Ama maalesef verilen sözler vardı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize burası kapanmayacak dedi. Bizi de götürme şansları vardı. Fakat bizi de yeni yapılacak havalimanına götürmüyorlar."

“Adana Şakirpaşa Havalimanında 47 taksimiz var bunların hepsi borçlu”

Yasin Şimşek, “10 Ağustos itibarı ile herkes malını mülkünü alıp gidecek. Ondan sonra herkesin taksisine haciz gelecek. Adana Şakirpaşa Havalimanında 47 taksimiz var bunların hepsi borçlu” dedi.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.