TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇUKUROVA SİFED'den Deprem Tehlikesine Karşı Kentlerde Direnç Çağrısı!

ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye'nin deprem gerçeğiyle yüzleşerek yerel yönetimlerin önemini vurguladı. Deprem riskine karşı birlikte hareket etmenin gerekliliğini vurgulayan Kış, "Parti ayrımı gözetmeksizin güvenli yapılar için birlikte çalışmalıyız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 12:36
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
ÇUKUROVA SİFED'den Deprem Tehlikesine Karşı Kentlerde Direnç Çağrısı!

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, yerel seçim sürecinin önemine vurgu yaparak,,konusunda uyarılarda bulundu. ÇUKUROVA SİFED'in Mersin'deki Yönetim Kurulu Toplantısı'nda yapılan açıklamada, yerel yönetimlerin deprem önlemlerinde büyük sorumluluklar üstlenmesi gerektiği belirtildi.

Kış, belediye başkanlarının vizyoner bir bakış açısıyla hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, ulusal ve uluslararası projelerin hayata geçirilmesi ve kaynakların doğru kullanılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, deprem gerçeğiyle yüzleşerek kentlerin deprem direncini artırmak için atılması gereken adımların altını çizdi.

Türkiye'nin deprem ülkesi olduğuna dikkat çeken Kış, yerel yönetimlerin ve merkezi idarenin işbirliği içinde olması gerektiğini vurguladı. Parti ayrımı gözetmeksizin, insanların güvenli ve sağlam yapılar içinde yaşamalarını sağlayacak projelere ihtiyaç olduğunu belirtti.

Adana ve Mersin: Türkiye'nin Lokomotifleri

ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye'nin çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirterek, Adana ve Mersin'in bu süreçte önemli bir rol oynadığını ifade etti. İki şehrin, deprem sürecinde bile lokomotif görevi üstlendiğini dile getiren Kış, birlikte hareket ederek sorunların çözülebileceğine inandığını vurguladı.

ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye'nin deprem gerçeğiyle yüzleşerek yerel yönetimlerin önemini vurguladı. Kış, "Deprem gerçeğiyle hareket etmek ve deprem dirençli kentler oluşturmak için yerel yönetimler ve merkezi idare işbirliği içinde olmalı. Parti ayrımı gözetmeksizin güvenli yapılar için birlikte çalışmalıyız" dedi.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.