TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayhan Barut: Biz Adana Havaalanı kapanmasın istiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı'nın kapatılmaması çağrısını Meclis'te yeniledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 09:25
Kaynak: HIDIR YENİAY
Ayhan Barut: Biz Adana Havaalanı kapanmasın istiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis'te Adana Havaalanı'nın kapatılmaması çağrısını yenileyen Barut, "Yıllık 5 milyon insanımızın güvenle kullandığı Adana Havaalanı'nın kapatılmaması için bunca zamandır sesimizi yükseltiyoruz. İktidar kanadından ise 'Adana Havaalanı kapanmayacak' diye bir açıklama yok. İktidarı açıklama yapmaya çağırıyoruz" dedi.


“Adana Havaalanı'nın akıbeti belirsiz”

Ayhan Barut, "En son, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim öncesinde geldiği Adana'da, Adana Havaalanı'nın kapatılmayacağını söyledi. Kamuoyunda oluşan haklı tepkiler üzerine iktidar kanadından bakanlar ve milletvekilleri de, Adana Havaalanı'nın kapatılmayacağını ifade etmişlerdi. Genel seçim bitti, yerel seçimler geride kaldı. Adana Havaalanı'nın akıbeti belirsiz" dedi.


" Yıllık 5 milyon insanımızın güvenle kullandığı Adana Havaalanı'nın yine kapatılacağı konuşuluyor”

Barut, Çukurova Bölgesel Havalimanı hakkında şu ifadeleri kullandı: "Yapımı yılan hikayesine dönen ve 13 yıldır açılamayan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın şimdi 10 Ağustos'ta açılacağı söyleniyor. Yıllık 5 milyon insanımızın güvenle kullandığı Adana Havaalanı'nın yine kapatılacağı konuşuluyor. Bunca zamandır sesimizi yükseltiyoruz. İktidar kanadından ise 'Adana Havaalanı kapanmayacak' diye bir açıklama yok. Adana ve Mersin yarışı yapmıyoruz. İtirazımız Mersin'e havalimanı yapılmasına değil ki. Biz Adana Havaalanı kapanmasın istiyoruz. İktidarı açıklama yapmaya çağırıyoruz."

 

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.