TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Av. Gökayaz: Avukatlık bir mücadele mesleğidir

Adana Barosu’nda düzenlenen ruhsat töreninde Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, avukatlığın cesaret ve kararlılık gerektiren bir mücadele mesleği olduğuna vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 09:30
Muhabir: Gamze Pehlivan
Av. Gökayaz: Avukatlık bir mücadele mesleğidir

Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan yeni avukatlar için düzenlenen ruhsat töreni, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ın önderliğinde gerçekleşti. Fatıma Kübra Baz, Musa Eren Erbil, Zeynep Düldül, Yiğit Ayabakan, Bora Şener, Ferhat Metin ve Aslı Akbulut’un avukatlık ruhsatlarını aldığı törene, baro yönetimi, avukatlar, aileler ve davetliler katıldı. Törende konuşan Baro Başkanı Gökayaz, avukatlığın bir mücadele mesleği olduğuna vurgu yaparak, meslektaşlarına cesaret ve kararlılıkla bu yolda devam etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

“Aramıza katılan meslektaşlarımıza uzun soluklu, güzel bir meslek yaşamı diliyorum”

Av. Semih  Gökayaz, “Bugün Avukatlık Andını okuyacak meslektaşlarımız, artık yalnızca kendilerini değil mesleğimizi ve tüm meslektaşlarımızı temsil edecekler. Avukatlık bir mücadele mesleğidir. Bugün ruhsatını alacak meslektaşlarımız bu mücadeleyi meslek yaşamları boyunca cesaretle, sabırla ve inatla sürdürecekler. Aramıza katılan meslektaşlarımıza uzun soluklu, güzel bir meslek yaşamı diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.