TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Çalhanoğlu: 2008 ruhunu gösterdik, rövanşımızı aldık!

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale kaldıkları için büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek final biletini kazanan milliler, Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Sarı kart cezası nedeniyle Avusturya maçında forma giyemeyen Hakan Çalhanoğlu, müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
Hakan Çalhanoğlu: 2008 ruhunu gösterdik, rövanşımızı aldık!

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale kaldıkları için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Milli Takım'da sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Çeyrek finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirten Hakan Çalhanoğlu, "Takımı tebrik ediyorum. Her zaman yüzde 100 çalışıyoruz. Bunu da sahada gösterdik. Çok mutluyuz. Eminim ülkemiz de mutludur. İnsanlarımızı, taraftarlarımızı sokakta görmek bizi daha da mutlu ediyor. İnşallah böyle devam edeceğiz" dedi.

"BERLİN'DE DE EV SAHİBİYİZ"

6 Temmuz Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Hollanda ile oynanacak çeyrek final maçı hakkında da konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Çok güzel bir gün olacağını düşünüyorum. Her statta olduğu gibi Berlin'de de ev sahibi olacağız. Ondan hiç şüphem yok. O maça dört günümüz var. İyi hazırlanacağız. Bu maça da çok iyi hazırlandık. Maçın içinde olan gayreti sahaya yansıttık. Bu istek ve arzuyla istediğimiz gibi oynarsak sonuçları da alırız" şeklinde konuştu.

"AVUSTURYA'DAN RÖVANŞ ALDIK"

Avusturya'ya karşı mart ayında oynanan hazırlık maçında alınan 6-1'lik yenilginin rövanşını aldıklarını söyleyen Hakan Çalhanoğlu, "Bütün oyuncuları duydunuz, herkesin içinde hala yara vardı. Onu da bugün sahada gösterdik. Rövanşımızı aldık. Emindik de alacağımızdan çünkü herkes çok istekliydi. Bu maçı kazanmak istedik. Bunu başardığımız için de ayrı mutluyum" diye konuştu.

"2008 RUHUNU GÖSTERDİK"

Maça çıkmadan önce takıma yaptığı motivasyon konuşmasıyla ilgili de konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Ben genelde sahaya çıkmadan önce konuşurum. Orada her zaman toplanırız. Onları motive etmeye çalıştım. Burada tabii ki taktik veya teknikten ziyade daha çok 2008 ruhu ortaya çıksın diye bir motivasyon konuşması yaptım. O da aramızda kalsın" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.