TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ferdi Kadıoğlu Euro 2024'te gol şansı kralı! Eriksen ve Kevin de Bruyne ile birlikte ilk 3'te

Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Ferdi Kadıoğlu, Euro 2024'te de performansıyla büyülüyor. Sol bek olmasına rağmen 10 gol şansı yaratarak Eriksen ve de Bruyne'nin ardından 3. sırada yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
Ferdi Kadıoğlu Euro 2024'te gol şansı kralı! Eriksen ve Kevin de Bruyne ile birlikte ilk 3'te

Fenerbahçe formasıyla başarılı bir sezon geçiren ve Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu, Euro 2024'te de müthiş bir performans sergiliyor. Milli takımımızın grup aşamasında oynadığı tüm maçlarda ilk 11'de başlayan 24 yaşındaki futbolcu, istatistikleriyle büyük bir başarıya imza attı.

GOL ŞANSI YARATANLAR LİSTESİNDE İLK 3'TE

Sol bek olmasına rağmen turnuvada 10 kez gol şansı yaratan Ferdi Kadıoğlu, bu alanda zirveye oynayan isimler arasında yer aldı. Milli futbolcumuz, bu istatistikle Christian Eriksen ve Kevin de Bruyne'nin ardından 3. sıraya yükselmeyi başardı.

ERİKSEN VE DE BRUYNE'Yİ GERİDE BIRAKTI

Gol şansı yaratanlar listesinde ilk sırada 13 kez ile Christian Eriksen yer alırken, Kevin de Bruyne 11 kez ile 2. sırada yer aldı. Ferdi Kadıoğlu ise 10 kez gol şansı yaratarak bu dev isimleri geride bırakmayı başardı.

BAŞARILI SEZONUN DEVAMI

Bu olağanüstü performans, Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'de de gösterdiği başarılı sezonun bir devamı niteliğinde. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 54 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

AVRUPA DEVLERİNİN HEDEFİ

Fenerbahçe'deki performansıyla Avrupa futbolunun önemli kulüplerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu, Euro 2024'teki başarısıyla da bu ilginin artmasını sağladı. Özellikle Borussia Dortmund'un transfer listesinde yer alan genç futbolcunun turnuva sonrası hangi takıma transfer olacağı merak konusu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.