TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan İbrahim Hacıosmanoğlu’na tebrik

Adana 01 Futbol Kulübü Başkanı Menderes Kutlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ederek, Türk futboluna yeni bir ivme kazandıracağına inandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:47
Kaynak: SERHAT AKARSU
Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu'dan İbrahim Hacıosmanoğlu’na tebrik

Adana 01 Futbol Kulübü Başkanı Menderes Kutlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti. TFF seçiminde açık destek verdiği Hacıosmanoğlu’nun kazanması sonrasında büyük mutluluk yaşayan Sarı-Siyahlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, seçim sürecine damgasını vurdu.

DESTEK VE İŞBİRLİĞİ

Birçok kulüple ortak hareket eden Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkanı Menderes Kutlu, TFF’nin yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Türk futboluna yeni bir ivme kazandıracağına olan inancını dile getirdi. TFF seçiminde Adana Demirspor ile ortak hareket eden Kutlu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak için Türkiye Futbol Federasyonu Divan Başkan Adaylığı seçiminde birçok kulübü ikna etti.

YENİ BİR DÖNEM UMUDU

Kutlu, Hacıosmanoğlu’nun başkanlık döneminde Türk futbolunun önemli gelişmeler yaşayacağını ve yeni bir dönemin başlayacağını belirtti. Adana 01 Futbol Kulübü, TFF’nin yeni yönetimi ile birlikte Türk futbolunun yükselmesi için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.