TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adana 01 Fk

İLKHABER-Gazetesi - Adana 01 Fk haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adana 01 Fk haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana 01 FK seri peşinde Haber

Adana 01 FK seri peşinde

TFF 2. Lig 4. Hafta maçında deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan Adana 01 FK, seri peşinde.. Zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp seri yapmak isteyen sarı siyahlılar, zirveden kopmak istemiyor. İlkhaber Gazetesi'nden M. Şükrü KÖSEOĞLU'nun haberine göre; Adana 01 FK, TFF 2. Lig 4. Haftasında deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak. Maç hazırlıklarını sürdüren Adana ekibi, 3 puanı alıp seri yapmanın hesabını yapıyor. Ligde geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puan toplayarak 3. sırada bulunan Adana 01 FK, 24Erzincanspor maçına özel çalışmasıyla güç depoluyor. Adana ekibinde dün yapılan idman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp, reaksiyon çalışmasıyla devam etti. Ardından çift kale maç yapan ekip soğuma hareketleriyle sona erdi. Adana 01 Futbol Kulübü ile 24 Erzincanspor maçı 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. TRENDYOL SÜPER LİG, TFF 2. LİG ve TFF 3. LİGİN YENİ SPONSORU NESİNE OLDU Türkiye Futbol Federasyonu ile D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. ile "Nesine" markasının Trendyol Süper Lig'in resmi sponsorluğu konusunda anlaşmaya varıldı. Türkiye'nin şans oyunları sektörünün öncü ve lider markası Nesine devam eden 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig'in yeni resmi sponsoru oldu. 2. LİG VE 3. LİG İSİM SPONSORLUĞUNU DA YAPACAK Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Nesine, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in isim sponsorluğunu da üstlenerek Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak. 2. Lig ve 3. Lig'deki grup müsabakaları da bu haftadan itibaren "Nesine 2. Lig" ve "Nesine 3. Lig" adı altında ve logolarıyla oynanacak. NESİNE 2. VE 3. LİGDE HAFTANIN YAYINLANACAK MAÇLARI BELLİ OLDU 21 Eylül 2024 Cumartesi: Nesine 2. Lig Beyaz Grup Saat 16.00: Kepezspor Futbol A.Ş-Afyonspor Kulübü 22 Eylül Pazar: Nesine 2. Lig Kırmızı Grup Saat 19.00: Karaman FK- Arnavutköy Belediyesi FSK 28 Eylül Cumartesi: Nesine 3. Lig 3. Grup Saat 19.00: Çankaya Spor Kulübü-10 Numara Sportif Efeler 09 FK 29 Eylül Pazar: Nesine 3. Lig 1. Grup Saat 16.00: Kuşadasıspor-Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. Nesine 3. Lig 2. Grup Saat 15.30: Amasyaspor FK-Tire 2021 FK Nesine 3. Lig 4. Grup Saat 19.00: Bergama Sportif Faaliyetler-Niğde Belediye Spor

Adana 01 FK, Erzincanspor maçına odaklandı Haber

Adana 01 FK, Erzincanspor maçına odaklandı

TFF 2. Lig 3. Hafta maçında sahasında Kırklarelispor'u tek golle geçerek 3 maçta ikinci galibiyetini elde eden Adana 01 FK, bu hafta deplasmanda çıkacağı Anagold 24 Erzincanspor maçına odaklandı. İlkhaber Gazetesi'nden Abdurrahim SAĞ'ın haberine göre; TFF 2. Ligde geride kalan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puan toplayarak 3. sırada bulunan Adana 01 FK, ligin 4. Haftasında deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacak. Maç hazırlıklarına başlayan sarı siyahlılar, galip gelip seri yapmak istiyor. Adana 01 Futbol Kulübü ile 24 Erzincanspor maçı 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Maç hazırlıkları çerçevesinden, dün yapılan idman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp, reaksiyon çalışmasıyla devam etti. Ardından çift kale maç yapan ekip soğuma hareketleriyle sona erdi. Adana 01 FK, sezona kendi evinde aldığı Kepez Spor galibiyetiyle başladı. Ardından 2. Hafta Isparta 32 Spor’a konuk olan sarı siyahlı ekip, mücadeleden 1 – 1 beraberlik ile ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. Geride kalan hafta ise kendi evinde konuk ettiği Kırklarelispor'u tek golle geçerek puanını 7’ye yükselten Adana ekibi, 3. sıraya yerleşti. Adana 01 FK, bu hafta deplasmanda oynayacağı 24Erzincanspor mücadelesini de alıp seri yapmak istiyor. Kadrosuyla ligin en iddialı ekipleri arasında gösterilen Adana 01 FK, Ahmet Ülük, Ali Akkuş, Alper Kadir Duruk, Arda Soytaş (ALT YAPINDAN PROFESYONELLİĞE GEÇTİ), Baver Kuçkar, Berat Ali Genç, Fadıl Kocaoğlu, Fatih Özkan, Fatih Somuncu, Gökdeniz Tekin (ALT YAPINDAN PROFESYONELLİĞE GEÇTİ), Hakan Özkan, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Mehmet Demirci, Mehmet Alp Kurt, Mehmet Eren Sıngın, Mehmet Mustafa Yıldızaç, Muhammed Samed Karakoç, Muharrem Tunay Meral, Özkan Yıldırım, Sadi Karaduman, Samed Ali Kaya, Selim Ilgaz, Talha Bulut, Utku Şen, Yasin Kargı, Yiğit Demir ve Yusuf Yalçın Arslan’dan oluşan kadrosuyla istikrarlı şekilde çıkışını sürdürüyor.

Adana 01 FK, tek golle 3 puanı aldı Haber

Adana 01 FK, tek golle 3 puanı aldı

TFF 2. Lig BEYAZ Grup ekibi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 3. Hafta maçında sahasında Kırklarelispor'u tek golle geçerek 3 maçta ikinci galibiyetini elde etti. Sarı siyahlılara 3 puanı 45+3’te Selim Ilgaz'ın golü getirdi. İlkhaber Gazetesi'nden M. Şükrü KÖSEOĞLU'nun haberine göre; Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Adana 01 FK, ligin 3. Haftasında sahasında karşılaştığı Kırklareli ekibini Selim Ilgaz’dan bulduğu tek golle 1 – 0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Tarsus Şehir Stadı’nda oynanan mücadelede çak sayıda taraftarının maçı izlemesi dikkat çekerken, sarı siyahlılar 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile toplamda 7 puana ulaştı. İlk devrenin uzatma bölümünde Selim Ilgaz'ın golü ile 1-0 öne geçen Adana ekibi, ikinci yarıda da çok sayıda pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ikinci yarısı başka gol olmayınca, mücadele Adana 01 FK’nın 1 – 0 üstünlüğüyle sona erdi. Adana 01 Futbol Kulübü, ligin 4. haftasında 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda 24 Erzincan FK’ya konuk olacak. BÜLENT ÇAKMAK: ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU GİDİYORUZ Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak, Kırklareli maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. İyi mücadele ederek 3 puanın sahibi olduklarını belirten Çakmak, “Geride kalan maçlara baktığımızda Kepezspor ile Kırklarelispor’u 1-0 yendik. Ayrıca deplasmanda da Isparta ekibiyle 1-1 berabere kaldık. Yenilgimiz yok ve sezon başında belirttiğimiz gibi şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Kırklarelispor karşısında alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca daima yanımızda olan taraftarlarımıza da teşekkürler” dedi.

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçı öncesi moral depoladı Haber

Adana 01 FK, Kırklarelispor maçı öncesi moral depoladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK, 3. hafta karşılaşmasında Kırklarelispor’u konuk edecek. 15 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı’nda oynanacak önemli mücadele öncesi sarı-siyahlılar, moral depoladı. Mersin’de oynanacak karşılaşmanın hakemi Mehmet Terece olurken, Adana 01 FK antrenmanlarına aralıksız devam etti. SUAT KIZILDAĞ’DAN MORAL ZİYARETİ Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu’nun yakın arkadaşı ve iş insanı Suat Kızıldağ, KırklareliSpor maçı öncesinde takımı ziyaret ederek moral desteğinde bulundu. Ziyaret sırasında takıma tatlı ikramında bulunan Kızıldağ, futbolculara hafta sonu oynanacak maç için başarı dileklerini iletti. Takımın moralini yükselten bu ziyaret, oyuncular ve teknik ekip tarafından memnuniyetle karşılandı. SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA TEŞEKKÜR Adana 01 FK, resmi sosyal medya hesabından ziyarete dair bir paylaşımda bulunarak Suat Kızıldağ’a teşekkür etti. Paylaşımda, “Başkanımızın Yakın Dostu İş İnsanı Suat Kızıldağ, antrenmanımızı ziyaret ederek takımımıza tatlı ikramında bulunup, hafta sonu oynayacağımız karşılaşma için başarı dileğinde bulundu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kadraja sığmayan kocaman bir aileyiz” ifadeleri kullanıldı. MAÇ ÖNCESİ MORAL DEPOLANDI Kırklarelisporile yapılacak karşılaşma öncesinde gelen bu destek, sarı-siyahlı ekibin moralini yükseltirken, takım maça galibiyet parolasıyla çıkmaya hazırlanıyor.

Adana 01 FK'da Kırklarelispor maçının hazırlıkları devam ediyor Haber

Adana 01 FK'da Kırklarelispor maçının hazırlıkları devam ediyor

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, ligin üçüncü haftasında Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı'nda karşılaşacağı Kırklarelispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. TEKNİK DİREKTÖR VOLKAN BEKİROĞLU YÖNETİMİNDE YOĞUN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu yönetiminde Hasan Adalı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, fiziksel ve taktik çalışmaların yanı sıra çift kale maçlarla taktiklerini geliştirme fırsatı buldu. BAŞKAN YARDIMCISI YAŞAR ÖZ: "ADANALILAR BİZİM YANIMIZDA OLSUN" Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK Başkan Yardımcısı Yaşar Öz, yaptığı açıklamada, "Halkın takımı olarak halkın Milletvekilleri ile Belediye Başkanları ve tüm Adanalıları yanlarında görmeyi çok istiyoruz. Destek olmadan başarı gelmez. Birinci lig yolunda onurlu mücadelemize herkes katkıda bulunmalıdır" dedi. BİRİNCİ LİGE YÜKSELİŞ HEDEFİ Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda adım adım birinci lige yürüdüklerini belirten Öz, "Ligde oynadığı iki maçta bir galibiyet bir de beraberlik aldık. Ligde her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmektir. Bunu da başaracağız" şeklinde konuştu. TARSUS'TA BÜYÜK COŞKU BEKLENİYOR Adanalılar, takımını desteklemek için Pazar günü Tarsus Şehir Stadı'nda buluşmaya davetli. Bu önemli maçta Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü'ne destek olmak için tüm sporseverler stadda yerini alacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.