TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan maçı hazırlıklarını tamamladı

A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta yarın oynayacağı Macaristan maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası yönetimindeki takım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına bir anma töreni düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan maçı hazırlıklarını tamamladı

A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'taki son maçında yarın Macaristan ile karşılaşacak. Milliler, bu maçın hazırlıklarını bugün Alcufer Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

NECLA GÜNGÖR KIRAGASI YÖNETİMİNDEKİ ANTRENMAN

Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası yönetimindeki antrenmana dinamik ısınma ile başlayan Milliler, hücum, savunma ve duran toplar üzerine çalışmalar yaptı.

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan maçı hazırlıklarını tamamladı 2

15 TEMMUZ ANMA

A Milli Kadın Futbol Takımı, antrenman öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma düzenledi. Ay-yıldızlılar, antrenman öncesinde 15 Temmuz Şehitleri anısına takım halinde Türk bayrağı ile fotoğraf çektirdi.

PLAY-OFF'LARA YÜKSELME HEDEFİ

A Milli Kadın Futbol Takımı, yarın Macaristan ile karşılaşacak ve grup maçlarını tamamlayacak. 1. Grup'taki ilk maçında İsviçre'ye deplasmanda 3-1 yenilen, daha sonra İstanbul'da geri düşmesine rağmen Macaristan'ı 2-1 mağlup eden Milliler, Erzincan'da Azerbaycan'ı 1-0 mağlup edip, deplasmanda rakibine aynı skorla yenilmişti. A Milli Kadın Futbol Takımı, 5. maçında İsviçre'ye Kocaeli'de 2-0 mağlup olmuştu. Macaristan karşısında alınacak en az 1 puan, Milli Takımı play-off'lara taşıyacak.

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan maçı hazırlıklarını tamamladı 3

MÜCADELE YARIN

A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı yenerek 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off'larına yükselmeyi hedefliyor. Milliler'in Macaristan ile karşılaşacağı maç yarın saat 20.00'de Alcufer Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.