TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu

MHP genel başkan yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel Başkan'ı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin görülen davada, Ayşe Ateş'in kendilerine hakaret ettiğini iddia ederek Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MHP genel başkan yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'a duruşmada hakaret ettiği gerekçesiyle eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında soruşturma başlattı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu  şikayet üzerine Ayşe Ateş hakkında, soruşturma başlattı.

MHP genel başkan yardımcıları İzzet Ulvi Yönter sosyal medya hesabı X’ten konu hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Silahlı çatışma sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş dosyası üzerinden, senaryosu Pensilvanya’dan servis edilen bir kumpasla karşı karşıya bırakılmak istenen, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sn. İzzet Ulvi Yönter ve Sn. Semih Yalçın, kendilerine yönelik nitelikli iftirada bulunan ve suç uyduran Ayşe isimli şahıs hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınında, meydana gelen olayla kendilerini ilişkilendirilmeye çalışarak hedef alan bu ve bu gibi şahıslar hakkında hukuki işlemleri başlatacağını düşünüyorum.”

mhp

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.