TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mansur Yavaş CHP'den istifamı etti? Mansur Yavaş konuyla ilgili açıklama yaptı

CHP'nin Tüzük Kurultayı'ndaki tepkisinin ardından CHP'den ayrılacağı iddiaları üzerine gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu spekülasyonlara yanıt verdi. Yavaş, istifa söylentilerini “iftira ve yalan” olarak nitelendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
Mansur Yavaş CHP'den istifamı etti? Mansur Yavaş konuyla ilgili açıklama yaptı

18 Eylül 2024 tarihinde, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda konuşacağı esnada Mansur Yavaş'a son bir saat kala haber, CHP'den ayrılacağına ilişkin iddiaları tetikledi. Bu gelişme, bazı basın organlarında Yavaş'ın CHP'den istifa etmesi ve bağımsız olarak siyasi kariyerine devam edeceği yönündeki haberlerle merak uyandırdı.

Milliyet yazarı Zafer Şahin, Yavaş'ın CHP ile köprülerini attığını ve 2028 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı planlarına yaptığına dair bir yazı kaleme aldı. Şahin'in iddiaları, Yavaş'ın CHP ile ilişkilerini koparma niyetinde olduğunu öne sürdü. Yavaş'ın bu iddialarının sessizliğinin bozulması bekleniyordu.

Mansur Yavaş: ''Yalan ve tezgahla uğraşacak vaktim yok''

Yavaş , Ekol TV'ye göre "İftira, tezgah ve yalanla uğraşacak zamanım yok" diyerek iddialarını kesin bir dille reddetti. Ayrıca, CHP'den ayrılacağı taraftaki spekülasyonlara karşılık, “Bazılarını anladıkları, birleştirilmemiş onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın” şeklinde tepki gösterdi.

mansur yavaş istifa

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.