TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aday tanıtımı yapmak için Adana’ya geldi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adana’ya geldi. Akşener, bir otelde aday tanıtımı gerçekleştirdi. İyi Parti Adana'da 1 Büyükşehir ve 5 ilçeden aday gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 17:42
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aday tanıtımı yapmak için Adana’ya geldi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana ziyareti kapsamında bir otelde düzenlenen toplantıda belediye başkan adaylarını tanıttı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Akşener, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Akşener, ilçe belediye başkanlarını da açıkladı. İyi Parti Adana'da 1 Büyükşehir ve 5 ilçeden aday gösterdi.

Akşener, konuşmasında Ayyüce Türkeş Taş'a hitaben, "Milletvekilliğinin tam tadını çıkaramadan, belediye başkanlığı gibi ağır sorumluluk, bir ağır görev seni bekliyor. Seçileceğine Allah şahidimdir, kalpten inanıyorum. Genel Başkanınız olarak ne gerekiyorsa yapacağımı burada, hepinizin huzurunda söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Aday tanıtım toplantısında partililere seslenen Akşener, İyi Parti'nin Adana'da iddialı bir şekilde seçimlere hazırlandığını vurgulayarak, partisinin hedeflerini ve projelerini paylaştı.

“BURALARA GELMEK İÇİN ZOR YOLLARDAN GEÇTİK”

Partisinin ilk kurulduğu günlerini hatırlatan Akşener, “Nereden nereye ,çok zor bir yoldan geçtik ve her bir arkadaşım bu zor yoldan geçerken pek çok şeyleri en azından manevi anlamda feda ettiler. Sizlerin huzurunuzda partimizin en başından beri yer alan, çeşitli bedeller ödeyen bütün arkadaşlara el kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bugün geldiğimiz noktada güzel bir iş yapmışız iyi ki de İYİ Partimizi kurmuşuz, onu var etmek için direnmişiz.

Bugünün Türkiye’sine baktığımız zaman o direncin, iradenin, gayretin ne kadar önemli olduğunu ve Türkiye’ye ne kadar önemli bir yolu açtığını hep beraber görüyoruz. İki yumruğun arasına sıkıştırılmış birbirine düşman edilen ve bu işin rantını da siyasetçinin yediği, milletimizin çırak çıktığı bir düzeni Allah bize gösteriyor, bugün gösteriyor, yarın da inşallah bunun sonuçlarını göreceğiz. Biz milletimize nefes aldıracak, üçüncü bir tercihiniz var kardeşim diyen bir seçenek ortaya sunan bir siyasi organizasyonuz” diye konuştu.

“SEÇİLECEĞİNE KALPTEN İNANIYORUM”

Ayyüce Türkeş Taş'ın, Adana'nın bu dönemdeki Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını dile getiren Akşener,''Ayyüce Hanım aynı zamanda babasından öğrendiği, vazifeye koşmak, vazifeden kaçmamak şiarının da canlı temsilcisidir. Türkiye’de yoktu şu süreçte bazı çalışmalar yaptık ve önde çıktı. O yoktu biliyor musunuz GİK topladım ben, 'Adana’da Ayyüce Hanım’ı aday edeceğim’ dedim ve basından duydu. ‘Adana’ya hizmet benim için bir şereftir’ dedi ve tartışmadı. Ayyüce Türkeş Taş göreceksiniz Adana’nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Belediye başkanlığı gibi ağır bir sorumluluk, ağır bir görev seni bekliyor. Seçileceğine Allah şahit kalpten inanıyorum. İki kadının el ele verip bu işi başaracaklarına inancım tamdır.”dedi.

Akşener, konuşmasının devamında şunlara değindi:

"Ben inanıyorum ki Büyükşehirler başta olmak üzere il ve ilçelerimizde tahmin edilemez sonuçlar alacağız. Çünkü başka türlü samimiyetimizi ispatlamanın yolu yok. Yerel seçimler projeler üzerinden yapılan rekabetlerdir. Halbuki bizim sesimiz duyulmuyor. Seçmen ‘Kim daha iyi iş yapar?’ diye düşünür ve onu seçer. Ben de inanıyor ve gerçekten milletimize güveniyorum. Büyükşehir de Ayyüce Türkeş Taş başta olmak üzere yerel ilçe adaylarımızın da seçilmesini diliyorum. Partinin Genel başkanı kadın, il başkanı kadın. Diğer gün Antalya’da da bir kadın olarak Nesrin Ünal’ı açıklayacağız. Samsun’da da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız yine kadın. Yani 3 büyük şehirde 3 kadın adayımız var. İnşallah üçü de kazanacak. Allah gayretlerinizi ibadet saysın."

"31 MART 2024’TEN İTİBAREN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ İRADESİYLE YÖNETİLECEKTİR"

İyi Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Adayı Ayyüce Türkeş Taş'ta konuşmasında şunları kaydetti:

"Sizlere inanıyor ve kendimi sizlerin irade ve inancına emanet ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimleri İyi Parti olarak kesinlikle kazanmak için yola çıktık. Yürekten biliyorum ki Başbuğ Türkeş’in dönemindeki zor koşullarda oluğu gibi bugün de kazanacağız. Bizleri yüzümüzü ağartıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderen hemşehrilerimize borcumuzu Allah’ın izniyle belediyeyi alarak ve bu şehre adaleti getirerek, ayrımcılığı ortadan kaldırarak ödeyeceğiz. 31 Mart 2024’ten itibaren Adana Büyükşehir Belediyesi Türk Milliyetçiliği iradesiyle yönetilecektir. Bu sonucun çıkacağından biz eminiz. Adana halkı da emin olmalı. Buradan şu sözü vermek istiyorum; Büyükşehir Belediyesi’ni kazanıp mazbatamızı aldıktan sonra ilk işimiz 30 Mart 2019 seçimlerinden sonra haksız yere işi fesih edilmiş, helal rızık kazanmaktan başka bir gayesi yokken sırf siyasi sahiplerle ekmeğine kan doğranmış 4 bine yakın kardeşimizi işe yeniden başlatmak olacaktır."

İŞTE İYİ PARTİ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İLÇE BELEDİYE ADAYLARI

Adana Büyükşehir Belediyesi Adayı Ayyüce Türkeş

Kozan Belediyesi Başkan Adayı Kazım Özgan

Adana Çukurova Belediye Başkan Adayı Birol Büyüköztürk

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Kemal Metin

Tufanbeyli Belediyesi Başkan Adayı Recep Balı

Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bülent Alper

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.