TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda İsrail'in saldırılarını anlatacak

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye ziyaretinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) önemli bir konuşma yapacak. Abbas, İsrail'in Gazze ve diğer Filistin topraklarında yürüttüğü insanlık dışı saldırıları Meclis'te tüm dünyaya anlatacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda İsrail'in saldırılarını anlatacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Beştepe'de gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından, Abbas bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret edecek. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya gelecek olan Abbas, ardından Erdoğan ile Meclis'te buluşacak.

Genel Kurul Olağanüstü Toplanacak

TBMM Genel Kurulu, saat 15.00'te olağanüstü bir oturum için toplanacak. Meclis Başkanı Kurtulmuş’un açılış konuşmasının ardından, Filistin Devlet Başkanı Abbas kürsüye çıkarak İsrail'in Filistin topraklarındaki saldırılarını detaylı bir şekilde anlatacak.

Çok Sayıda Davetli ve Tercüme

Genel Kurul oturumuna milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Abbas’ın konuşması Türkçe, İngilizce ve Fransızcaya anlık olarak tercüme edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmayı Genel Kurul Salonu’nda dinleyecek.

Filistin Temalı Fotoğraf Sergisi

Konuşmanın ardından Meclis'te Filistin temalı bir fotoğraf sergisi de açılacak. Sergiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Meclis Başkanı Kurtulmuş birlikte ziyaret edecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.