TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli'den Eurovision eleştirisi: Yarışma ahlaki çöküş propagandasına dönüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eurovision'daki sapkınlıkları eleştirerek, "Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını fazla söz gerek bırakmadan belgelemiştir" dedi. Ayrıca, sanattan çok siyasi içerikli olan yarışmanın ahlaki çöküş propagandasına dönüştüğünü ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
Bahçeli'den Eurovision eleştirisi: Yarışma ahlaki çöküş propagandasına dönüştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında Eurovision'daki sapkınlıkları eleştirdi. Eurovision şarkı yarışmasında sanattan çok siyasi içerikli bahislerin öne çıktığını ve bu durumun ahlaki çöküş propagandasına dönüştüğünü belirtti. Bahçeli, 2024 yılı Eurovision şarkı yarışmasına atıfta bulunarak, "İsveç'in Malmö kentinde 25 ülkenin katıldığı ve 68. yapılan 2024 yılı Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını fazla söz gerek bırakmadan belgelemiştir." ifadelerini kullandı. Ayrıca, İsrailli şarkıcıya yönelik itirazların yoğun olduğunu ancak sonuç alınamadığını belirtti.

eurovision lgbt

''Utanç verici''

Bahçeli, Eurovision'da yaşananlarla ilgili olarak, "Sanattan daha çok siyasi içerikli bahse konu olan yarışmanın ahlaki çöküş propagandasına dönüşmesi, erkek ile kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması kokuşmuşluğun boyutlarını göstermesi bakımından ibret levhası olmuştur." dedi. Ayrıca, birinci olan İsviçreli erkek sanatçının kıyafet tercihlerini de eleştirerek, "İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir." şeklinde konuştu.

''Aile yapımızı koruyacağız''

Bahçeli, çağdaşlık ve modernlik kavramlarını da eleştirerek, "Biz çağdaşlığı ve modernliği kültürel erimenin ve ruhsal bunalımın çorak sahasında değil, kendi özümüzde kendi değer yargılarımızda arayıp bulacağımızı yeni yüzyılda da bunu cümle aleme ispat edeceğimizi kararlılıkla belirtmek istiyorum. Aile yapımızı koruyacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.