TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran Narin kaybolduktan sonra telefonunu değiştirmiş

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolup, 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili yenge H.G.'nin savcılıktaki ifadesi gün yüzüne çıktı. H.G., Narin'in kaybolduğu gün ve sonrasında telefonunu değiştirdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 16:24
Kaynak: İHA
Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran Narin kaybolduktan sonra telefonunu değiştirmiş

Olay, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde meydana geldi. Narin Güran’ın cesedi kaybolduktan 19 gün sonra bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan H.G., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme, H.G.'yi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutukladı.

H.G.'nin savcılıktaki ifadesinde, olay günü Narin Güran’ı hiç görmediğini belirtti. “Yüksel'in evine iki defa gittim ama bir olaya şahit olmadım. Eşime ait olan Salim'in kullandığı aracı kesinlikle görmedim” şeklinde konuştu. İddia makamının "Salim'le aranızda herhangi bir ilişki var mı" sorusuna “Kesinlikle böyle bir şey yoktur” yanıtını verdi. Ayrıca, "Salim'le cevapsız çağrılarla mı haberleşiyorsunuz" sorusuna “Yok öyle bir şey, ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum” dedi.

YENGE HEDİYE GÜRAN İFADESİNDE TELEFONU DEĞİŞTİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

H.G., Narin’in kaybolduğu birkaç gün sonra cep telefonunu değiştirdiğini ve eski telefonunun bozuk olduğunu, camının kırıldığını belirtti. “Eski cep telefonumu evde bulunduruyordum. Beni almaya gelen jandarma görevlilerine rızamla teslim ettim” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve H.G.’nin ifadeleri cinayetle ilgili ipuçları arayan yetkililer tarafından değerlendirilmeye devam ediliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.