TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu'nda sokakta yürüyen kadını taciz eden sabıkalı şüpheliler tutuklandı

İstanbul Beyoğlu’nda, sokakta yürüyen bir kadını taciz eden iki kişi, yapılan operasyonlar sonucunda yakalanarak tutuklandı. Şüphelilerin, kadını taciz ettikleri anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 17:14
Kaynak: Haber Merkezi

Olay, 24 Eylül'de İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokağı'nda meydana geldi. Gece saatlerinde sokakta yürüyerek evine giden İrem A. adlı kadını taciz eden iki şüpheli, polis ekiplerinin olaya müdahalesi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay sırasında kadının çevredeki vatandaşlardan yardım istemesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

AMCAMIN KIZI DİYEREK KENDİLERİNİ SAVUNMAYA KALKTILAR

İlk ifadelerinde şüphelilerden biri, mağduru "amcamın kızı" olarak tanıtarak çevredekileri yanıltmaya çalıştı. Ancak bu savunma, olayı gören vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı ve şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı. Tacize uğrayan İ.A., iki kişinin kendisine zorla yaklaşıp bacağına dokunduklarını ve kendisini zorla öpmeye çalıştıklarını ifade etti.

İlk gözaltı işlemlerinin ardından mağdur kadının şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakılan Semir T. ve Ömer K. isimli şüpheliler, olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğinin anlaşılması üzerine savcılık kararıyla tekrar gözaltına alındı.

Mersin ve İstanbul’da Eş Zamanlı Operasyonlar Sonucu Yakalandılar

Şüphelilerden S.T., Mersin’in Tarsus ilçesinde yapılan bir operasyonla yakalandı ve emniyet birimleri tarafından gözaltına alındı. İstanbul’da gözaltına alınan diğer şüpheli Ö.K. ise Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'ne götürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, her iki şüpheli de "cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanmaları talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, iki şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi.

beyoğlu taciz

DAHA ÖNCE CİNSEL SALDIRIDAN SABIKALARI VARMIŞ

Tutuklanan S.T. ve Ö.K.’nin, daha önce de benzer suçlara karıştıkları ortaya çıktı. S.T.’nin "cinsel saldırı", "mukavemet" ve "uyuşturucu madde kullanmak" gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenilirken, Ö.K.'nin ise "kasten yaralama", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi suçlara karıştığı tespit edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.