TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miray İpekler Kimdir? Deniz Akkaya ile neden mahkemelik oldu?

Sosyal medya fenomeni Miray İpekler, Deniz Akkaya hakkında açtığı "hakaret" davasıyla gündeme gelmesinin ardından merak edilen isimler arasında yer aldı. Peki, Miray İpekler kimdir? İşte Miray İpekler hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
Miray İpekler Kimdir? Deniz Akkaya ile neden mahkemelik oldu?

Deniz Akkaya hakkında açtığı "hakaret" davasıyla gündeme gelen Miray İpekler, sosyal medyada en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki, Miray İpekler kimdir?

Sosyal medya fenomeni Miray İpekler, 29 Mart doğumlu olup Koç burcudur. Modaya olan ilgisiyle bilinen İpekler, Moodisimportant adında bir giyim markasının sahibidir. Kendi giyim tarzını yansıttığı bu markayla sosyal medyada büyük ilgi gören İpekler, düzenli olarak spor yaparak fit görünümünü korumakta ve takipçilerinden yoğun övgü almaktadır.

Miray İpekler’in yakın arkadaşları arasında Berna Arıcı ve Damla Ekmekçioğlu bulunmaktadır. Sosyal medyada bu arkadaşlarıyla sık sık paylaşım yapan İpekler, gün batımını izlemeyi çok sevdiğini ve bunun ona huzur verdiğini belirtmiştir. Hayvansever kişiliği ile de dikkat çeken İpekler’in Pars adında sevimli bir köpeği bulunmaktadır.

miray ipekler- deniz akkaya

Miray İpekler Deniz Akkaya ile neden mahkemelik oldu?

Miray İpekler, Deniz Akkaya'nın kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ettiğini ve izinsiz yazışmalarını paylaştığını belirterek şikayetçi oldu. İpekler, ayrıca Akkaya'nın ev adresini sosyal medyada yayımladığını ve televizyon programında tehdit edici paylaşımlarda bulunduğunu iddia etti. Şikayetin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında "hakaret" suçundan soruşturma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.