TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Deniz Akkaya

İLKHABER-Gazetesi - Deniz Akkaya haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Deniz Akkaya haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kızına şiddet uyguladığı için hapis cezası alan Deniz Akkaya: “Belki de hak ettiğim aşkı bulurum” Haber

Kızına şiddet uyguladığı için hapis cezası alan Deniz Akkaya: “Belki de hak ettiğim aşkı bulurum”

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kararda, Akkaya'nın daha önce de sabıkasının bulunması nedeniyle cezasının ertelenmediği açıklandı. Akkaya'nın, kızıyla yaşadığı olay sonrası yaptığı sosyal medya açıklamaları ise dikkat çekti. Olay Nasıl Gelişti? Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden kızı A.Ö'nün kendisine şiddet uyguladığını ve evinin balkonuna kilitlendiğini iddia etmişti. Ancak A.Ö, annesinin kendisine termos fırlatarak darp ettiğini öne sürdü. Yaşanan bu olay sonrası A.Ö, devlet korumasına alındı ve baba Efe Önbilgin'e teslim edildi. Mahkemede Neler Yaşandı? İddianameye göre Deniz Akkaya, içinde demir termos bulunan bir çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattı, tekme ve tokatla darp ederek boğazını sıktı. Bu suçlamalar sonrası açılan davada Akkaya’ya 'alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılama başlatıldı. Mahkeme, Akkaya’ya 4 ay 27 gün hapis cezası verdi. Deniz Akkaya’dan Dikkat Çeken Açıklama Cezanın ardından Deniz Akkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum," diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Miray İpekler Kimdir? Deniz Akkaya ile neden mahkemelik oldu? Haber

Miray İpekler Kimdir? Deniz Akkaya ile neden mahkemelik oldu?

Deniz Akkaya hakkında açtığı "hakaret" davasıyla gündeme gelen Miray İpekler, sosyal medyada en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki, Miray İpekler kimdir? Sosyal medya fenomeni Miray İpekler, 29 Mart doğumlu olup Koç burcudur. Modaya olan ilgisiyle bilinen İpekler, Moodisimportant adında bir giyim markasının sahibidir. Kendi giyim tarzını yansıttığı bu markayla sosyal medyada büyük ilgi gören İpekler, düzenli olarak spor yaparak fit görünümünü korumakta ve takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Miray İpekler’in yakın arkadaşları arasında Berna Arıcı ve Damla Ekmekçioğlu bulunmaktadır. Sosyal medyada bu arkadaşlarıyla sık sık paylaşım yapan İpekler, gün batımını izlemeyi çok sevdiğini ve bunun ona huzur verdiğini belirtmiştir. Hayvansever kişiliği ile de dikkat çeken İpekler’in Pars adında sevimli bir köpeği bulunmaktadır. Miray İpekler Deniz Akkaya ile neden mahkemelik oldu? Miray İpekler, Deniz Akkaya'nın kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ettiğini ve izinsiz yazışmalarını paylaştığını belirterek şikayetçi oldu. İpekler, ayrıca Akkaya'nın ev adresini sosyal medyada yayımladığını ve televizyon programında tehdit edici paylaşımlarda bulunduğunu iddia etti. Şikayetin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında "hakaret" suçundan soruşturma başlattı.

Deniz Akkaya Hakkında Yakalama Kararı Çıktı Haber

Deniz Akkaya Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı, eski eşi ve babasıyla yaşadığı hukuki sorunların ardından yeni bir şokla daha karşı karşıya kaldı. Manken ve sosyal medya fenomeni Miray İpekler'in, sosyal medya üzerinden hakarete uğradığını iddia ederek şikayetçi olduğu dosyada şüpheli olan Deniz Akkaya, ifadeye gitmediği için savcılık tarafından hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Küçük Kızın Velayetini Babasına Verdi Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A. Önbilgin'in telefonunu aldığı gerekçesiyle kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek kızını Sosyal Hizmetler'e bırakmıştı. Bu olayın ardından babası Efe Önbilgin, küçük kızın velayeti için dava açmış ve mahkeme, velayeti babaya vererek Akkaya aleyhine tedbir kararı aldırmıştı. Bu gelişmelerle gündemden düşmeyen Akkaya, şimdi de Miray İpekler ile adliyelik oldu. Fenomen Miray İpekler’den Suçlamalar Miray İpekler, Deniz Akkaya'nın kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ettiğini ve izinsiz yazışmalarını paylaştığını belirterek şikayetçi oldu. İpekler, ayrıca Akkaya'nın ev adresini sosyal medyada yayımladığını ve televizyon programında tehdit edici paylaşımlarda bulunduğunu iddia etti. Şikayetin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında "hakaret" suçundan soruşturma başlattı. Deniz Akkaya Miray İpekler olayı ne? Hakkında ne dedi? Deniz Akkaya, İpekler için "Moda'daki diğer eskort arkadaşınla birlikte kaldığın ev teknik takipte bilgine. Sen şimdi işine, biz de uyumaya" paylaşımında bulunmuştu. Deniz Akkaya başka bir paylaşımında ise; 'Senin senelerce bir sunucuyla olan ilişkinden başlayıp teknik takibe takılan bütün mesleki ilişkilerini konuşmak üzere... Siz bugün akıllanmadınız galiba' demişti. Bu iddialar karşısında 'küçük düşürülme' gerekçesiyle savcılığa dilekçe veren Miray İpekler, Deniz Akkaya'dan şikayetçi olmuştu. İfade Vermedi, Hakkında Yakalama Kararı Çıktı Soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan Deniz Akkaya, savcılığa gelerek ifadesini vermedi. Tebligatlara rağmen ifadeye gelmeyen Akkaya hakkında savcılık yakalama kararı talep etti. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, Akkaya'nın ifadesinin alınması için hakkında yakalama kararı çıkardı.

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti Haber

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti

Eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı, son dönemde yaşanan aile içi sorunlar nedeniyle koruma altına alındı. Akkaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda kızının kendisine zarar verdiğini iddia etti. Özellikle kızının kendisini balkona kilitlediğini öne süren Akkaya'nın paylaşımları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Akkaya'nın kızının koruma altına alınması haberleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın devreye girmesiyle daha geniş kapsamda ele alındı. Bakanlık, gerekli inceleme ve değerlendirmelerin ardından 16 yaşındaki genç kızın koruma altına alındığını ve psikolojik destek almaya başladığını duyurdu. Akkaya, kızının koruma altına alınması haberleri üzerine sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak durumu doğruladı. Ancak, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koyduğunu ve kızının kendisini balkona kilitlediğini iddia etti.  Deniz Akkaya'nın açıklamaları: "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.