TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadir Ezildi ile nişanlanan Gamze Türkmen kimdir? Ne iş yapıyor?

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarıyla tanınan Kadir Ezildi, dünya evine girmek için ilk adımı attı ve sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kadir Ezildi fanları ise gelini merak ederek Gamze Türkmen'i araştırmaya başladı. Peki Gamze Türkmen kimdir? Ne iş yapıyor? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
Kadir Ezildi ile nişanlanan Gamze Türkmen kimdir? Ne iş yapıyor?

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarıyla tanınan Kadir Ezildi, dünyaevine girmek için ilk adımı attı ve sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Haberi kendi sosyal medya hesabından duyuran Ezildi'nin ardından, Gamze Türkmen kimdir sorusu merak konusu oldu. İşte detaylar...

Kadir Ezildi Nişanlandı

Temizlik programlarıyla ünlenen Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Ezildi, nişan törenine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Bu gelişmenin ardından, Gamze Türkmen hakkında araştırmalar hız kazandı.

kadir ezildi nişan

Gamze Türkmen Kimdir?

Gamze Türkmen, 1993 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ses sanatçısı Fırat Türkmen'in kardeşi olan Gamze Türkmen, Kadir Ezildi ile nişanlanmasının ardından sosyal medyada gündem oldu. Kadir Ezildi’nin nişanlısı olarak tanınmasının yanı sıra, Türkmen hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor.

kadir ezildi nişan

Kadir Ezildinin nişan töreni

Kadir Ezildi, nişan törenine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duyurdu. Fotoğraflar kısa sürede büyük ilgi gördü ve birçok tebrik mesajı aldı. Gamze Türkmen, mütevazı yaşamı ve aile bağlarıyla dikkat çeken bir isim olarak tanınıyor.

gamze türkmen kimdir

Kadir Ezildi'nin Temizlik Tutkusu

Kadir Ezildi, temizliğe olan sevgisi ve bu konudaki yetenekleriyle bilinirken, Türkmen ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çiftin düğün tarihi henüz açıklanmasa da, nişanlanmaları büyük ilgi uyandırdı.

gamze türkmen ne iş yapıyor

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.