TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kadir Ezildi

İLKHABER-Gazetesi - Kadir Ezildi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kadir Ezildi haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Gamze Türkmen'in açık hali sosyal medyada gündem oldu, Avukatı devreye girdi Haber

Gamze Türkmen'in açık hali sosyal medyada gündem oldu, Avukatı devreye girdi

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen'in açık halinin yer aldığı sosyal medya üzerinde paylaşılan görüntüleri, magazin dünyasında ses getirdi. Özellikle saçları açık ve kollarında altın takılarıyla yer aldığı videolar, izleyiciler tarafından dikkatle izlendi. Videoyu ifşa eden Beyaz Tv'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' magazin programında ise videonun yakınları tarafından Whatsapp ihbar hattına geldiği söylendi. Gamze Türkmen'in altınlarıyla çekilen açık halinin yer aldığı video Gamze Türkmen'in ev haliyle yakınlarıyla birlikte eğlendiği anların yer aldığı görüntüler, Beyaz Tv'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' magazin programına gönderildi.. Ancak bu görüntülerin yayımlanmasının ardından sosyal medyada tepki yağdı. İzleyiciler, görüntüleri programa gönderenler ve yayımlayan programa eleştirilerde bulundu. Kadir Ezildi'den Açıklama Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'in açık haliyle ilgili gelişmeler hakkında bir açıklama yaptı. Sadece avukatı aracılığıyla yasal işlem başlatılacağı duyuruldu. Ancak açıklamanın içeriği henüz kamuoyuna duyurulmadı. Gamze Türkmen'in sosyal medya hesaplarından ya da diğer platformlardan yapılacak resmi bir açıklama ile konunun daha netleşmesi bekleniyor. Nişan Törenleri ile Gündeme Gelmişti Kadir Ezildi, Erzurum'da nişanlandığı sevgilisi Gamze Türkmen ile hem Erzurum'da hem de İstanbul'da gösterişli nişan törenleri gerçekleştirmişti. Bu etkinlikler, çiftin sosyal medyada sıkça konuşulmasına neden olmuştu. Gamze Türkmen'in açık hali ve Kadir Ezildi'nin konuya ilişkin açıklamalarının ne olacağı, sosyal medya kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

MasterChef 2024'ün yarışmacısı Ümmühan meğer En Hamarat Benimde yarışmış Haber

MasterChef 2024'ün yarışmacısı Ümmühan meğer En Hamarat Benimde yarışmış

32 yaşındaki Ümmühan Ünavcı, yıllar önce katıldığı "En Hamarat Benim" programında temizlik ve yemek konusundaki yetenekleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. MasterChef 2024’te de gösterdiği performansla dikkat çeken Ümmühan, sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Ünlü sunucu Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekranlara gelen programda sergilediği hamaratlığı, Ümmühan’ın geçmişte de ne kadar yetenekli olduğunu ortaya koyuyor. Şimdi ise MasterChef'teki başarısıyla gündemde olan Ümmühan, bu özelliğiyle takipçilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. MasterChef 2024'ün Dikkat Çeken Yarışmacısı: Ümmühan Ünavcı Kimdir? TV8'de yayınlanan MasterChef 2024 yarışmasına katılan Ümmühan Ünavcı, Denizli'den gelen yetenekli bir aşçı olarak dikkat çekiyor. 32 yaşında olan Ünavcı, 7 yaşında bir kız çocuğu annesidir ve yemek yapma tutkusuyla yarışmada adından söz ettirmeyi başarmıştır. 1980'lerin sonunda doğan Ümmühan Ünavcı, küçük yaşlardan itibaren mutfakla ilgilenmeye başlamış ve 10 yaşından bu yana mutfakta zaman geçirmektedir. Profesyonel bir aşçı olan Ünavcı, yaklaşık 7 yıl boyunca mesleğine ara vermiş olsa da MasterChef Türkiye 2024 yarışması ile mutfak kariyerine geri dönmüştür. Ege Bölgesi'nin güzel şehirlerinden biri olan Denizli’den gelen Ümmühan Ünavcı, bu şehrin zengin mutfak kültürünü MasterChef mutfağına taşıyor. Denizli’nin yöresel lezzetlerinden ilham alan Ünavcı, yarışmada bu birikimini en iyi şekilde sergilemeye çalışıyor. Evli olan Ümmühan Ünavcı, mutfaktaki hünerlerini ailesiyle paylaşarak aynı zamanda annelik görevini de başarıyla sürdürüyor. 7 yaşında bir kız çocuğu annesi olan Ünavcı, annelik ve aşçılığı bir arada yürütüyor. Ümmühan Ünavcı, profesyonel aşçılık kariyerine ara verdikten sonra MasterChef Türkiye 2024 yarışmasıyla mutfağa dönüş yaptı. Yarışma sayesinde yeteneklerini yeniden sergileme fırsatı bulan Ünavcı, hem izleyicilerden hem de jüriden tam not almak için büyük bir mücadele veriyor.

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası ortaya çıktı: 'Onu Affetmiyorum' demişti Haber

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası ortaya çıktı: 'Onu Affetmiyorum' demişti

"Temizlik Avcıları" programı ile ekran kariyerine başlayan ve şimdilerde "En Hamarat Benim" programının sunuculuğunu üstlenen Kadir Ezildi, son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi, mutlu gününün her anını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak adından söz ettirmişti. Yankıları günlerce süren nişanın ardından Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası da ortaya çıktı. Gözyaşlarına boğulmuştu Daha önce katıldığı bir programda babasıyla yıllardır görüşmediğini söyleyen Ezildi, "Onu affetmiyorum" diyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Ezildi, "Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?" sorusunu ise "Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum" yanıtını vermişti. Babası ortaya çıktı Şimdi ise Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi, hakkındaki eleştirilere dayanamayıp isyan etti. Sessizliğini bozdu Hakkında yapılan yorumlara tepki gösteren Mehmet Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

Kadir Ezildi ile nişanlanan Gamze Türkmen kimdir? Ne iş yapıyor? Haber

Kadir Ezildi ile nişanlanan Gamze Türkmen kimdir? Ne iş yapıyor?

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarıyla tanınan Kadir Ezildi, dünyaevine girmek için ilk adımı attı ve sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Haberi kendi sosyal medya hesabından duyuran Ezildi'nin ardından, Gamze Türkmen kimdir sorusu merak konusu oldu. İşte detaylar... Kadir Ezildi Nişanlandı Temizlik programlarıyla ünlenen Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Ezildi, nişan törenine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Bu gelişmenin ardından, Gamze Türkmen hakkında araştırmalar hız kazandı. Gamze Türkmen Kimdir? Gamze Türkmen, 1993 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ses sanatçısı Fırat Türkmen'in kardeşi olan Gamze Türkmen, Kadir Ezildi ile nişanlanmasının ardından sosyal medyada gündem oldu. Kadir Ezildi’nin nişanlısı olarak tanınmasının yanı sıra, Türkmen hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Kadir Ezildinin nişan töreni Kadir Ezildi, nişan törenine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duyurdu. Fotoğraflar kısa sürede büyük ilgi gördü ve birçok tebrik mesajı aldı. Gamze Türkmen, mütevazı yaşamı ve aile bağlarıyla dikkat çeken bir isim olarak tanınıyor. Kadir Ezildi'nin Temizlik Tutkusu Kadir Ezildi, temizliğe olan sevgisi ve bu konudaki yetenekleriyle bilinirken, Türkmen ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çiftin düğün tarihi henüz açıklanmasa da, nişanlanmaları büyük ilgi uyandırdı.

KADİR EZİLDİ'NİN DEDESİ İSMET KAPLAN ÖLDÜ MÜ? Haber

KADİR EZİLDİ'NİN DEDESİ İSMET KAPLAN ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz yıl anneannesini kaybeden Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan'dan acı haber geldi... Fox Tv ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Geçmiş yaşantısında özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi daha sonra yaptığı programla büyük bir çıkış yakalayan Kadir Ezildi şimdilerde Fox Tv'de gündüz kuşağında En Hamarat Benim isimli programı sunuyor. Ezildi, geçtiğimiz yıl anneannesi Gülhanım Kaplan'ı da kaybetmişti. Ünlü sunucu bir yıl içerisinde ikinci acı kaybını yaşadı. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan neden öldü? KADİR EZİLDİ'NİN DEDESİ İSMET KAPLAN ÖLDÜ MÜ? En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dedesi İsmet Kaplan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Ezildi yaptığı paylaşımda, “Dedemiz İsmet Kaplan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Maltepe Mimar Sinan Camiinden kaldırılacaktır.” ifadelerine yer verdi. Ezildi’nin dedesinin ölüm neden ise paylaşılmadı. ANNEANNESİ GÜLHANIM KAPLAN DA VEFAAT ETMİŞTİ Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan da geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan'ın geçirdiği kalp krizi sonrası 2023 yılı ocak ayında yaşamını yitirdi. Genç sunucunun anneannesine bir ev hediye ettiği, ancak Gülhan Kaplan’n yeni evinde sadece bir ay oturduğu öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.