TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#ünlü

İLKHABER-Gazetesi - ünlü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, ünlü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Ünlü Rap sanatçısı Ceza'ya "Saygı1" konseri düzenlendi Haber

Ünlü Rap sanatçısı Ceza'ya "Saygı1" konseri düzenlendi

Rap müziğin öncülerinden Ceza, 25 Haziran Salı günü Ora Arena'da düzenlenen "Saygı1" adlı konserde unutulmaz bir gece yaşadı. Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Contra, Baneva, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik gibi çok sayıda ünlü isim, Ceza'nın şarkılarını yorumlayarak ona olan saygılarını dile getirdi. Gecenin sunuculuğunu ise Oğuzhan Uğur, Beyazıt Öztürk, Doğu Demirkol, Doğukan Manço ve Emre Karayel üstlendi. AÇILIŞTA CEZA'YA DUYGU DOLU SÖZLER Konserin açılışında "Meclis-i Ala" şarkısını seslendiren Oğuzhan Uğur, Ceza'ya olan hayranlığını ve sevgisini dile getirerek, "Hayallerimize hoş geldiniz. İyi ki varsın, iyi ki hayatımızdasın ve seni çok seviyoruz Ceza." dedi. Doğu Demirkol da duygusal bir konuşma yaparak, "Bizim dönemin efsanesine böyle bir şey yaşattın. Bizi de buna dahil ettin. Bunlar genelde sanatçılar öldüğü zaman yapılır. İlk defa yaşayan birine şaşalı bir gece yapıldığını gördüm. Bu gecenin de bir bağış gecesi olduğunun altını çizeyim. Oğuzhan Uğur'dan Allah razı olsun." dedi. GAZAPİZM'DEN SAVAŞ ÇOCUKLARINA DAİR DUYGUSAL MESAJ Gazapizm, "Sabah Bastı Geceyi" (Savaş Çocukları) parçasını seslendirerek savaşı ve savaşın masum kurbanlarını konu alan duygusal bir mesaj verdi. Gazapizm, "Uzun yıllardır, sürekli savaşlarda çocukların öldüğü bir dünyada yaşıyoruz. Bu şarkı 10 seneden fazla oldu yapılalı. Bu 10 senede düşünelim ki savaşlar yüzünden ne kadar çocuk öldü. Müziğimizin savaşı durdurmayacağını düşünüyor olabiliriz. Bir çocuğun bile ölümüne engel olduysa bir şarkı, onun daha büyük bir misyonu olamaz müzik için. Sadece bu şarkı için bile saygıyı hakediyorsun." ifadelerini kullandı. CEZA'DAN TÜRKÇE RAPE UZUN YILLAR DAMGASINI VURAN BİR GECE İlk solo albümü Medcezir'i 2002 yılında yayınlayan Ceza, uzun yıllar boyunca Türkçe rap müziğin bayrağını taşıyan isimlerden biri oldu. Yaklaşık iki saat süren konserde Ceza'nın "Holocaust", "Neyim Var ki", "Suspus", "Yerli Plaka" ve "Fark Var" gibi sevilen şarkıları yorumlandı. Konser, Candan Erçetin ve Ceza'nın "Şehir" adlı şarkıyı birlikte seslendirmesiyle sona erdi.

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi! Haber

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın iki kez evlendiği eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızı Thomas Brodie-Sangster ile dünyaevine girdi. 38 yaşındaki oyuncu, 2 Haziran 2023 tarihinde İngiltere'nin Anstey kentindeki St George Kilisesi'nde romantik bir törenle evlendi. ÇİFT 2021'DE DİZİDE TANIŞTI Çift, 2021 yılında Disney+ için çekilen "Sex Pistols" dizisinin setinde tanışmıştı. İlişkilerini 2023 yılında nişanlanarak resmi hale getiren çift, bu mutlu haberi X platformu üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. MUSK'TAN TEBRİK MESAJI Elon Musk, Talulah Riley'nin nişan haberini X platformunda "Tebrikler" yorumuyla kalp emojisi bırakarak kutlamıştı. Musk ve Riley, 2010 yılında evlenmiş, 2012 yılında ayrılmış, ardından 2013'te yeniden evlenmiş ve 2016'da boşanmıştı. SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER Çiftin evlilik haberi sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok takipçi çifte mutluluklar dilerken, bazı kullanıcılar ise Elon Musk'ın bu duruma nasıl tepki vereceğini merak etti. TALULAH RİLEY VE THOMAS BRODİE-SANGSTER'IN KARİYERLERİ Talulah Riley, "Aşk ve Gurur", "Rock'n Roll Teknesi" ve "St Trinian's" gibi filmlerde rol almıştı. Son olarak "The Croupier" adlı filmde yer alan Riley, aynı zamanda yazar ve yönetmen olarak da çalışıyor. Thomas Brodie-Sangster ise "Love Actually", "Nanny McPhee", "The Maze Runner" ve "Game of Thrones" gibi yapımlarda rol alarak tanınmıştı. Son olarak Netflix dizisi "The Queen's Gambit"te yer alan Brodie-Sangster, aynı zamanda müzisyen olarak da faaliyet gösteriyor.

Ayhan Sicimoğlu kimdir? Haber

Ayhan Sicimoğlu kimdir?

Perküsyon ustası, gezgin, gurme ve yazar... Ayhan Sicimoğlu, çok yönlü kişiliği ve renkli hayatıyla Türkiye'nin en tanınmış isimlerinden biri. Müzikten seyahata, kültürden gastronomiye ve yazarlığa uzanan renkli bir hayat: Ayhan Sicimoğlu'nu yakından tanıyın.... AYHAN SİCİMOĞLU KİMDİR? Müzikle Başlayan Bir Hayat: 1950 yılında Niğde'de doğan Ayhan Sicimoğlu, müzikle dolu bir hayat sürdürdü. Talas Amerikan Okulu ve Tarsus Amerikan Koleji'nde eğitim gördükten sonra Hacettepe Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi aldı. Fakat asıl tutkusu müzikti. Funk, Latin ve Pop: 1970'li yıllarda Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Galip Boransu ile birlikte 'İpucu Beşlisi' adlı bir funk grubu kuran Sicimoğlu, daha sonra solo kariyerine ağırlık verdi. 'Ele Güne Karşı' ve 'Peki Peki Anladık' gibi unutulmaz şarkılarda imzası var. Seyahat Tutkusu: Müziğin yanında seyahat tutkusu da Ayhan Sicimoğlu'nu farklı alanlara yönlendirdi. 'Ayhan Sicimoğlu ile Renkler' adlı kültür ve gezi programıyla ekranlarda yer aldı. Dünyayı gezen Sicimoğlu, bu deneyimlerini kitaplarında ve Hürriyet Seyahat gazetesindeki yazılarında da paylaştı. Latin All Stars ve En Estambul: Perküsyona olan tutkusunu Latin All Stars grubu ile de yaşatan Sicimoğlu, 2006 yılında 'Friends & Family' ve 2011 yılında 'En Estambul' adlı albümler çıkardı. Dalış ve Sualtı Arkeolojisi: Ayhan Sicimoğlu'nun ilgi alanları bunlarla da sınırlı değil. Deniz tutkunu bir dalgıç olan Sicimoğlu, Türkiye Sualtı Arkeolojisi Vakfı Başkanı olarak da görev yaptı. Çok Yönlü Bir Kişilik: Müzisyen, gezgin, gurme, yazar... Ayhan Sicimoğlu, her alanda iz bırakan ve ilham veren bir isim. İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce dillerini de konuşabiliyor. ESERLERİ: Kitaplar: Hastasıyım (2018), Renkli Masallar (2013), İstanbul - Hayalden Gerçeğe Sözden Yazıya (2012) Albümler: En Estambul (2011), Friends & Family (2006)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.