TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, İngiliz oyuncu Thomas Brodie-Sangster ile dünyaevine girdi. 38 yaşındaki Riley ve 34 yaşındaki Sangster, romantik bir törenle evliliklerini resmileştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın iki kez evlendiği eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızı Thomas Brodie-Sangster ile dünyaevine girdi. 38 yaşındaki oyuncu, 2 Haziran 2023 tarihinde İngiltere'nin Anstey kentindeki St George Kilisesi'nde romantik bir törenle evlendi.

ÇİFT 2021'DE DİZİDE TANIŞTI

Çift, 2021 yılında Disney+ için çekilen "Sex Pistols" dizisinin setinde tanışmıştı. İlişkilerini 2023 yılında nişanlanarak resmi hale getiren çift, bu mutlu haberi X platformu üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı.

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi! 2

MUSK'TAN TEBRİK MESAJI

Elon Musk, Talulah Riley'nin nişan haberini X platformunda "Tebrikler" yorumuyla kalp emojisi bırakarak kutlamıştı. Musk ve Riley, 2010 yılında evlenmiş, 2012 yılında ayrılmış, ardından 2013'te yeniden evlenmiş ve 2016'da boşanmıştı.

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi! 3

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER

Çiftin evlilik haberi sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok takipçi çifte mutluluklar dilerken, bazı kullanıcılar ise Elon Musk'ın bu duruma nasıl tepki vereceğini merak etti.

TALULAH RİLEY VE THOMAS BRODİE-SANGSTER'IN KARİYERLERİ

Talulah Riley, "Aşk ve Gurur", "Rock'n Roll Teknesi" ve "St Trinian's" gibi filmlerde rol almıştı. Son olarak "The Croupier" adlı filmde yer alan Riley, aynı zamanda yazar ve yönetmen olarak da çalışıyor.

Elon Musk'ın eski eşi Talulah Riley, Game of Thrones yıldızıyla evlendi! 4

Thomas Brodie-Sangster ise "Love Actually", "Nanny McPhee", "The Maze Runner" ve "Game of Thrones" gibi yapımlarda rol alarak tanınmıştı. Son olarak Netflix dizisi "The Queen's Gambit"te yer alan Brodie-Sangster, aynı zamanda müzisyen olarak da faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.