TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti

Eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı, annesiyle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından koruma altına alındı. Akkaya'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. İşte yaşananlar...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi

Eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı, son dönemde yaşanan aile içi sorunlar nedeniyle koruma altına alındı. Akkaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda kızının kendisine zarar verdiğini iddia etti. Özellikle kızının kendisini balkona kilitlediğini öne süren Akkaya'nın paylaşımları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Akkaya'nın kızının koruma altına alınması haberleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın devreye girmesiyle daha geniş kapsamda ele alındı. Bakanlık, gerekli inceleme ve değerlendirmelerin ardından 16 yaşındaki genç kızın koruma altına alındığını ve psikolojik destek almaya başladığını duyurdu.

Akkaya, kızının koruma altına alınması haberleri üzerine sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak durumu doğruladı. Ancak, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koyduğunu ve kızının kendisini balkona kilitlediğini iddia etti. 

deniz akkayanın kızı

Deniz Akkaya'nın açıklamaları:

"Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın."

deniz akkayanın kızı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.