TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Manken

İLKHABER-Gazetesi - Manken haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Manken haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti Haber

Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti

Eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı, son dönemde yaşanan aile içi sorunlar nedeniyle koruma altına alındı. Akkaya, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda kızının kendisine zarar verdiğini iddia etti. Özellikle kızının kendisini balkona kilitlediğini öne süren Akkaya'nın paylaşımları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Akkaya'nın kızının koruma altına alınması haberleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın devreye girmesiyle daha geniş kapsamda ele alındı. Bakanlık, gerekli inceleme ve değerlendirmelerin ardından 16 yaşındaki genç kızın koruma altına alındığını ve psikolojik destek almaya başladığını duyurdu. Akkaya, kızının koruma altına alınması haberleri üzerine sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak durumu doğruladı. Ancak, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koyduğunu ve kızının kendisini balkona kilitlediğini iddia etti.  Deniz Akkaya'nın açıklamaları: "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın."

Moda dünyasının parlak yıldızı Rosie Huntington-Whiteley kimdir? Haber

Moda dünyasının parlak yıldızı Rosie Huntington-Whiteley kimdir?

Rosie Alice Huntington-Whiteley, 18 Nisan 1987'de İngiltere'de dünyaya geldi. Fitness eğitmeni annesi Fiona ve yeminli topoğraf babası Charles Andrew Huntington-Whiteley'nin kızı olarak doğan Rosie'nin hayatı, başarılı bir model ve aktris olarak sürmektedir. 2003 yılında Tavistock College Profil Model Management tarafından keşfedilen Huntington-Whiteley, kısa sürede moda dünyasının aranan yüzlerinden biri haline geldi. 2006-2010 yılları arasında Victoria's Secret'ın mankenliğini üstlenen Rosie, 2009 Elle Stil Ödülü ile "Yılın Modeli" seçildi. Vogue, GQ, ve Maxim gibi birçok derginin kapağını süsleyen güzel model, sadece modellikle değil, aynı zamanda oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirdi. ROSİE ALİCE HUNTİNGTON-WHİTELEY'IN OYUNCULUK KARİYERİ Oyunculuk kariyerine 2010 yılında başlayan Rosie Huntington-Whiteley, Transformers serisinin üçüncü filmi "Transformers: Ay'ın Karanlık Yüzü"nde başrol oynayarak büyük bir çıkış yakaladı. Bu performansıyla 2011'de CinemaCon Ödülleri'nde ödül kazanan Huntington-Whiteley, hem güzellik hem de yetenek konusundaki iddiasını bir kez daha kanıtladı. ROSİE ALİCE HUNTİNGTON-WHİTELEY'IN ÖZEL HAYATI Rosie'nin özel hayatına dair de ilginç detaylar bulunmaktadır. 2010 yılında Fransız aktör Oliver Martinez ile ilişkisi sona eren güzel model, Nisan 2010'dan bu yana ünlü İngiliz aktör Jason Statham ile mutlu bir birliktelik sürdürmektedir. Çift, Ocak 2016'da nişanlandıklarını duyurdu ve bu birlikteliklerinden Jack Oscar adında bir oğulları dünyaya geldi. Ağustos 2021'de ikinci çocuklarını beklediklerini açıklayan çift, kızları Isabella James Statham'ı 2 Şubat 2022'de kucaklarına aldı. Beverly Hills, California'da huzurlu bir yaşam süren aileleri, sadece modellik ve oyunculuk kariyerleriyle değil, aynı zamanda mutlu bir aile tablosuyla da dikkat çekmektedir.

Demet Şener'den 12 yıl sonra gelen Demet Akalın itirafı Haber

Demet Şener'den 12 yıl sonra gelen Demet Akalın itirafı

(İLKHABER)- 2001 yılında Kutluay ve Demet Akalın ayrılığında payı olduğu iddiasıyla gündeme gelen Demet Şener, "Demet Akalın ile karşılaşırsan konuşur musun?" sorusu üzerine iddialara son noktayı koydu. Akalın'la bahsedildiği gibi arkadaş olmadığını söyleyen Şener, Olaylar anlatıldığı gibi değil. Hayatımda tanımadığım ve merhabalaşmadığım bir insan. Bunu da buradan son kez söyleyeyim. Yakın arkadaş olduğumuz falan yok. Belki kalabalık bir ortamda 1-2 kez görmüşümdür. Anlatıldığı gibi değil. Bununla ilgili konuşacak bir şey yok. Olaylar yansıtıldığı gibi değil. Eskiden de sonradan da merhabalaştığım yok. Bir şey olmadığı için helalleşecek bir şey yok" dedi. "İBRAHİM KUTLUAY'A KARŞI NÖTRÜM" Şener, "İrem ve Ömer'in babasıyla görüşüyor musun?" sorusuna "Uzun zaman görüşmedik. İlk defa Ömer'i Madrid'e hep beraber götürdük. Orada da hep bir aradaydık. İnsanı boyutta ilk kez orada bir aradaydık. Benim büyük bir kızgınlığım var. Ona karşı nötrüm. Sadece çocuklarımızın mutluluğu için... Bu olay Ömer için çok önemliydi. İrem'in de bizimle olmasını istediğim için orada bir aradaydık ve gayet güzeldi cevabını verdi. "İBRAHİM KUTLUAY'I AFFEDEBİLMEK İÇİN YILLARCA TEDAVİ GÖRDÜM" Ünlü isim, "İbrahim Kutluay'ı affedebildin mi?" sorusu üzerine de sözlerine şöyle devam etti: "Kendimde bir şey bulmadığım için ve karşı tarafın problemi olduğu için tabi ki affettim. Bunu kendim için yaptım. Bu olaydan 5-6 yıl sonra olabildi. Bununla ilgili baya bir tedavi oldum. Her şey geçiyor ve Allah mükafatlandırıyor. Hiçbir zaman mağduru oynamadım." DEMET ŞENER VE DEMET AKALIN ARASIDEMET ŞENER VE DEMET AKALIN ARASINDA NE OLMUŞTU? İbrahim Kutluay ile Demet Akalın, 1998 yılında aşk yaşamaya başlamış ancak 2001 yılında düğün tarihi bile belli olduktan Kutluay'ın isteği üzerine ayrılmışlardı. Kutluay ayrıldığın ardından Demet Şener'le görüntülenince Akalın da "Belasını buldu" yorumunu yapmıştı. O dönem Demet Şener ve Demet Akalın'ın yakın arkadaş olduğu ikilinin arasını da Kutluay'ın açtığı ileri sürülmüştü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.