TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Dikeç annesine yönelik çirkin sözlere sert tepki gösterdi: Bu zihniyete teslim olmayacağız

Milli atıcı Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki başarısının ardından sosyal medyada annesiyle paylaştığı fotoğrafa gelen çirkin yorumlara yanıt verdi. Dikeç, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı hatırlatarak "Bu zihniyete teslim olmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
Yusuf Dikeç annesine yönelik çirkin sözlere sert tepki gösterdi: Bu zihniyete teslim olmayacağız

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gösterdiği performansla dünya gündemine oturan milli gururumuz Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafı Türkçe'de "En değerlim" anlamına gelen "My Most Precious...." notuyla paylaştı. Fotoğrafta annesinin başörtülü olması bazı kesimlerden tepki aldı. Dikeç'in annesiyle olan bu fotoğrafına gelen hakaret dolu yorumlar, sporcunun sessizliğini bozmasına neden oldu.

Bazı sosyal medya medya kullanıcıları, fotoğrafın altına "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" yorumunu yaparak başörtüsünden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Birçok kullanıcı da 'sil şunu', 'Avrupa'ya küçük düştük' gibi yorumlarda bulundu. Bazı kullanıcılar ise bu çirkin yorumlara tepki gösterdi. Negatif yorum yapan kulancıların çoğunluğunun Türk olması ise dikakt çekti.

Yusuf Dikeç: "Annesinden Utanan Ülkesinden de Utanır"

Sabah.com.tr'ye konuşan Dikeç, annesine yönelik çirkin ifadeler karşısında sert bir duruş sergileyerek şunları söyledi: "Allah, bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne ve vatan sevgisini eksik etmesin. Çünkü annesinden utanan ülkesinden de utanır. Annesini sevmeyen, ülkesini de sevemez." Dikeç, bu sözleriyle eleştirilerin asılsız olduğunu vurguladı.

yusuf dikeçin aannesi

"Zübeyde Hanım'ın Fotoğrafına Baksınlar"

Dikeç, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı hatırlatarak, "Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar? Bu zihniyete teslim olmayacağız. Ülkemiz daha güzel işler başaracak" dedi. Dikeç, Avrupa'ya rezil olduk eleştirilerine karşı da "Biz kendi ayak izlerimizi bırakacağız, bizi takip edecekler" diyerek dikkat çekici bir yanıt verdi.

yusuf dikeç

ELON MUSK'IN DİKEÇ'İN ANNESİYLE OLAN FOTOĞRAFINA YORUMU: "HAYAT SAVAŞINDA ANNE HEM KALKAN HEM KILIÇTIR"

Yusuf Dikeç'in annesiyle paylaştığı fotoğraf, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de yankı buldu. Sosyal medya platformu X'in sahibi  Elon Musk, Dikeç'in paylaşımına dikkat çekici bir yorumda bulundu. Musk, Dikeç'in annesine övgüler yağdırarak, "Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Onun varlığı sizi korur, inancıyla güçlendirir, ve cesaretle kendi savaşlarınızı vermenizi öğretir. Olimpiyatlardaki üstün başarınız ve isabetli atışlarınız da bu cesaretin bir yansıması. Böyle bir insanı dünyaya getirdiği için annenize büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.