TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenidoğan çetesi mağduru baba: "Çocuğum onlar yüzünden öldü, neden ifade verdiniz diye bana hesap soruyorlar"

İstanbul'da ortaya çıkan yenidoğan çetesi skandalında, hastanelerin kapatılması sonrası mağdur ailelerin yaşadığı acılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Gazeteci Emrullah Erdinç, altı ay önce bebeğini kaybeden bir babayla konuştu. Acılı babanın hastanenin ihmalkarlıkları sonucu bebeğini kaybetmesi, şikayetçi olmasına ve daha sonra soruşturma açılmasına neden oldu. Bu olayların patlak vermesinden sonra acılı babaya ulaşan hastane yönetimi kendi ihmalkarlıkları sonucu ölen bebeğin hala yasını tutan babaya, ''Neden ifade verdin, hastane kapandı'' diyerek pişkin bir tavır sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 13:20
Kaynak: Haber Merkezi

İstanbul'da yaşanan yenidoğan çetesi skandalında mağdur ailelerin yaşadığı acılar gün yüzüne çıkıyor. Gazeteci Emrullah Erdinç, altı ay önce bebeğini kaybeden bir baba ile yaptığı görüşmede, acılı babanın hastane ihmalkarlıkları nedeniyle yaşadığı derin üzüntüyü ve sonrasında yaşanan baskıları aktardı. Bebeğinin kaybı sonrası şikayetçi olan baba, soruşturmanın başlamasının ardından hastane yönetimi tarafından arandı. Yönetim, acılı babaya “Neden ifade verdin, hastane kapandı” diyerek pişkin bir tavır sergileyerek, ihmalkarlıklarının sonuçlarından kaçmaya çalıştı. 

yenidoğan çetesi

''SENİN YÜZÜNDEN HASTANE KAPANDI''

Acılı baba Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Songül K.adlı doktorun kendisini aradığını belirterek, “Hastanelerin kapandığı haberi duyulduktan sonra, hastane yetkilileri beni arayarak neden ifade verdim diye hesap soruyorlar” dedi. Mağdur baba, yetkililerin kendisine “Senin yüzünden hastane kapandı” şeklinde ifadeler kullandığını belirtti.

Mağdur baba, Güney Hastanesi'nin kadın doğum doktorlarından biri tarafından kendisine ulaşarak, “Neden böyle bir ifade verdin?” diye sorgulandığını aktardı. “Basımda ne geçtiyse onu anlattım” diyen baba, bu tür baskıların devam ettiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.