TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof. Dr. Naci Görür’den sitem: “En büyük gücünüz oy”

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye’deki deprem konusundaki duyarsızlığı eleştirdi ve deprem dayanıklı kentler için taleplerde bulunulması çağrısında bulunarak, ''Neden depreme dirençli kentler talep etmiyorsunuz? Siyasete bu doğrultuda talimat vermiyorsunuz? Siz mülkün sahibisiniz. En büyük gücünüz oyunuz. Hangi partiden görüşten olursanız olun. Gelin bu deprem işini bitirelim'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
Prof. Dr. Naci Görür’den sitem: “En büyük gücünüz oy”

Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'deki sürekli tekrarlanan depremlere dikkat çekerek sosyal medya üzerinden önemli bir uyarı yaptı. Görür, günümüzde meydana gelen depremler sonrası yaşanan büyük acılar ve kayıplara rağmen, siyasetçilerin bu konuda kalıcı çözümler geliştirmekte yetersiz kaldığını belirtti.

Görür: ''Hep aynı sahne. Bıkmadınız mı?''

Görür, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Tıpkı bu günkü gibi, bir sabah uyanırsınız, bir yerde bir deprem olmuş, binlerce kişi ölmüş. Ocaklar söner, acı, keder yurdu sarar. Televizyonlar bangır bangır bağırır, uzmanlar konuşur, halk sokaklara dökülür, yetkililer deprem bölgesine koşuşur. Belli bir zaman sonra olanlar unutulur. Hep aynı sahne. Bıkmadınız mı?”

''En büyük Gücünüz oy''

Prof. Dr. Görür, vatandaşların ve yetkililerin deprem dayanıklı kentler inşa edilmesi için talepte bulunmaları gerektiğini vurgulayarak, “Neden depreme dirençli kentler talep etmiyorsunuz? Siyasete bu doğrultuda talimat vermiyorsunuz? Siz mülkün sahibisiniz. En büyük gücünüz oyunuz. Hangi partiden görüşten olursanız olun. Gelin bu deprem işini bitirelim. Sevgiyle” ifadelerini kullanarak vatandaşların en büyük gücünün oyları olduğunu ve bu gücü kullanarak deprem konusundaki sorunlara kalıcı çözümler getirilmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.