TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran'ın PKK sempatisi TikTok videosunda ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, aile içindeki ilişkilerle ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Narin Güran'ın amcası Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın tutuklanmasının ardından, dışarıda kalan tek ağabeyi Baran Güran'ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Baran Güran’ın TikTok hesabında yer alan bir video, terör örgütü PKK’ya olan sempatisini gözler önüne serdi. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Güran, ilgili paylaşımı hesabından sildi. Ayrıca öakarlı araçla gezmesi ve lüks paylaşımlarıyla da gündeme oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran'ın PKK sempatisi TikTok videosunda ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayetin ardından, Narin’in amcası Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın tutuklanmasının ardından, dışarıda kalan tek ağabeyi Baran Güran’ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Baran Güran’ın TikTok hesabında yer alan bir video, terör örgütü PKK'ya olan sempatisini gözler önüne serdi. Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Güran, bu paylaşımı hesabından sildi. Ayrıca, Güran’ın sosyal medya hesaplarında çakarlı araçlarla gezdiğine dair paylaşımlar ve lüks araçlarla ilgili fotoğrafları da gündeme geldi. 

Baran Güran’ın TikTok paylaşımları ve PKK sempatisi

Baran Güran’ın TikTok hesabındaki videolarda, terör örgütü PKK'ya destek verdiği görülüyor. Ağabey Güran, Narin’in kaybolmasının ardından da sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunmuştu.

baran güran tiktok pkk

Narin Güran’ın Ölümü

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran, 19 gün süren arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni bulunmuştu.

Baran Güran’ın çakarlı araçla gezmesine tepki

Narin Güran'ın cinayetinin işlendiği köydeki lüks araçlar da medyanın ilgisini çekti. Ağabey Baran Güran’ın Instagram hesabında çakarlı araçlarla ilgili paylaşımlar yapıldığı görülmüş, bu araçların ailenin lüks oto galerisi ile bağlantılı olduğu belirtilmişti.

baran güran

Bütün devlet kurumları Narin'i ararken abisi Boğaz'da lazer ışıklarıyla destek verdi

Ayrıca bütün emniyet güçleri ve devlet kurumları Narin Güran'ın bulunması için gece gündüz arama çalışmalarına devam ederken Narin Güran'ın abisi Baran Güran'ın İstanbul Boğazı'na lazerli ışıklarla ''Narin Güran neredesin abim'' yazdırması tepkiye yol açmıştı.

baran güran boğazda neredesin abim yazısı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.