TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır'da kaybolan Narin'in cansız bedeni bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Narin’in cansız bedeni, jandarma ekipleri tarafından bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan acı haberi duyurarak başsağlığı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
Diyarbakır'da kaybolan Narin'in cansız bedeni bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 9 yaşındaki Narin’den üzücü haber geldi. Günlerdir kayıp olan küçük kızın cansız bedeni, jandarma ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu.

BAKAN YERLİKAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada acı haberi paylaştı. Yerlikaya, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Tunç’tan Narin Güran açıklaması: "Soruşturma titizlikle sürdürülüyor"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, "Soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir" açıklamasında bulundu. Tunç, olayla ilgili adaletin sağlanacağına dair güvence verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından Narin Güran'ın 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmasına ilişkin açıklama yaptı. Tunç mesajında, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Bakan Göktaş Narin Güran açıklaması: "Sorumluların en ağır cezayı alması için takipçisiyiz"

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve bu sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklama yaptı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Diyarbakır Bağlar’da kaybolan evladımız Narin’in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" dedi.

Fahrettin Altun: "Cumhurbaşkanımız, Narin'in ölümüne ilişkin soruşturmayı yakından takip ediyor"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kastedenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin açıklama yaptı. İletişim Başkanı Altun, "Diyarbakır Bağlar’da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kastedenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir. Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.