TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat: Sosyal medyayı daha dikkatli kullanacağım

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tahliye kararının ardından duygularını paylaştı. "Sevinç çığlığı attım, hayatımda ilk kez bu kadar mutlu oldum," diyen Polat, sosyal medyada paylaşımlarına daha dikkatli devam edeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
Dilan Polat: Sosyal medyayı daha dikkatli kullanacağım

Başından beri Polatlar davasını takip eden Adliye Muhabiri Emrullah Erdinç, Engin Polat'ın tahliyesi sonrasında Dilan Polat ile röportaj gerçekleştirdi. Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın tahliye kararın ardından yaşadığı duyguları anlattı. Polat, tahliye kararını gördüğünde büyük bir sevinç yaşadığını ifade ederek, "Tahliye yazısını görünce sevinç çığlığı attım, inanamadım ve şok geçirdim. Hayatımda ilk kez bu kadar mutlu oldum, heyecandan titriyordum," dedi.

MASAK raporuna değinen Dilan Polat, "Raporda kara para ya da bahis olmadığı tespit edildi. Eşimi heyecanla bekliyorum'' dedi.

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'da, ''bugün tüm ailemizin kavuşma günü ve çok mutluyuz," şeklinde konuştu.

''O an ki mutluluğumu paylaşmak istedim''

Polat, sosyal medyada paylaştığı enercii şarkılı story içinde  "O anki mutluluğumu paylaşmak istedim. Aslında uzun süre paylaşım yapmayı düşünmüyordum ama sevincimi tutamadım," dedi.

Polat:''Sosyal medyayı daha dikkatli kullanacağım''

Emrullah Erdinç'in, "İnsanlar eski, görgüsüz olarak nitelendirilen paylaşımlarınıza geri döneceğinizi düşünüyor, siz ne diyorsunuz?" sorusuna ise Dilan Polat, "Asla. Sosyal medyayı kullanırken bundan sonra çok daha dikkatli olacağım," cevabını verdi.

dilan polar

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.