TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı Tunç'tan FETÖ ile mücadele mesajı: "Kararlılığımız sürecek"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından terör örgütüyle mücadelenin devam edeceğini vurgulayarak, "Bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:41
Kaynak: AA
Adalet Bakanı Tunç'tan FETÖ ile mücadele mesajı: "Kararlılığımız sürecek"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından terör örgütüyle mücadelenin devam edeceğini vurguladı. tunç, "bu örgütle mücadele fetö elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir" ifadelerini kullandı.

"mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecek"

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ elebaşının ölümünün terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığı etkilemeyeceğini belirtti. Tunç, "Aksine mücadelemiz aynı kararlılık ve azimle devam edecektir" dedi.

"FETÖ mensupları hesap verecek"

Tunç, FETÖ mensuplarının Türk adaleti önünde mutlaka hesap vereceğini ifade ederek, "FETÖ üyeleri hakkında yürütülmekte olan adli işlemler, bu ölüm olayından etkilenmeden devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milli iradeye karşı savaş açan bu ihanet şebekesinin kalıntılarını temizlemekten asla vazgeçmeyecek" şeklinde konuştu.

"Huzur ve güvenlik için gereken her adım atılacak"

Bakan Tunç, ayrıca, FETÖ ile ilgili yargılamaların ve uluslararası adli mekanizmaların aynı kararlılıkla takip edileceğini belirtti. "Milletimizin huzuru ve güvenliği için gereken her adım atılmaya devam edilecektir" dedi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.