TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarsus Belediyesi’nden kadınlara özel ücretsiz kursları başladı

Tarsus Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz kursları başladı. Halk oyunları, girişimcilik eğitimi ve hasta yaşlı bakım kursları için kayıtlar açık. Detaylar için son başvuru tarihi 12 Temmuz 2024.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 12:25
Kaynak: HIDIR YENİAY
Tarsus Belediyesi’nden kadınlara özel ücretsiz kursları başladı

Mersin’e bağlı Tarsus ilçesinde, Tarsus Belediyesi tarafından 18 yaş üstü kadınlar için özel olarak düzenlenen ücretsiz halk oyunları, girişimcilik eğitimi ve hasta yaşlı bakım kursları başladı. Belediye, kadınların sosyal hayata katılımlarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu kursları hayata geçirdi.

Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, kursların detayları ve başvuru şartları paylaşıldı. Kursların 18 yaş üzeri kadınlar için ücretsiz olduğu belirtilirken, kayıtların 12 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Kurslara katılmak isteyenlerin belediyeye başvurarak kayıt yaptırmaları gerektiği vurgulandı.

Tarsus Belediyesi

Tarsus Belediyesinin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “18 yaş üstü kadınlara özel ücretsiz olarak verdiğimiz ‘Halk Oyunları, Girişimcilik Eğitimi ve Hasta Yaşlı Bakım’ kurslarımızın kayıtları başlamıştır. Son başvuru tarihi 12 Temmuz 2024.”

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.