TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO Grubu Şirketleri, Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde yer aldı

SANKO GRUP ŞİRKETLERİNDEN ÇİMKO ÇİMENTO, SANKO TEKSTİL, SANKO ENERJİ VE SÜPER FİLM AMBALAJ, Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 13:09
Kaynak: BÜLTEN
SANKO Grubu Şirketleri, Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde yer aldı

SANKO Holding'e bağlı ÇİMKO Çimento ve Beton Sanayi Ticaret, SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret, SANKO Enerji ve Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer aldı. İstanbul Sanayi Odası İSO tarafından yapılan 2023 yılı araştırmasına göre bu şirketler, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde kendilerine yer buldu.

SANKO Holding

ÇİMKO Çimento ve Beton Sanayi Ticaret, 115’inci sırada yer alırken, SANKO Tekstil İşletmeleri 174’üncü, SANKO Enerji 259’uncu ve Süper Film Ambalaj ise 365’inci sırada yer aldı. İSO'nun verilerine göre, ÇİMKO Çimento ve Beton 35 sıra yükselirken, SANKO Enerji ise üç sıra yükseldi.

SANKO Holding

İSO tarafından açıklanan bu sıralamalar, şirketlerin 2023 yılı üretimden net satışlarını baz alarak yapılan değerlendirmeleri içeriyor. SANKO Grubu şirketleri, sürekli büyüyen ve gelişen yapılarıyla Türkiye sanayi sektöründe önemli bir konumda bulunmaya devam ediyor.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.