TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anıl Tanburoğlu: Sokak hayvanlarının esarete ve ölüme mahkum edilmesine karşıyım

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, sokak hayvanlarını da kapsayan 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşmeye başladı. CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, yasa teklifine karşı çıkarak sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 17:47
Kaynak: HIDIR YENİAY
Anıl Tanburoğlu: Sokak hayvanlarının esarete ve ölüme mahkum edilmesine karşıyım

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, kamuoyunda büyük yankı uyandıran sokak hayvanlarını da kapsayan 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşmeye başladı. CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili "Üretimi durdur, ticareti yasakla, kısırlaştır, aşılat yerine bırak" çağrısında bulundu.

Anıl Tanburoğlu

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, kamuoyunda sokak hayvanlarının uyutulmasını da içeren 38 maddelik 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşülüyor. Konuyla ilgili CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, sosyal medya hesabından içerik paylaştı. Tanburoğlu hikayesinde, yasa teklifine kendisinin de ‘hayır’ dediğini belirterek, “Sokakta yaşayan hayvanların esarete ve ölüme mahkum etmek için hazırlanan yasa teklifine karşı, ben de ‘hayır’ diyorum. Üretimi durdur, ticareti yasakla, kısırlaştır, aşılat yerine bırak” dedi.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.