TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için gözler MEB’de

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruları Mayıs ayında almıştı. Sözlü sınav sonuçları için adaylar heyecanla bekliyor. Sonuçlar e-Devlet ve MEB üzerinden açıklanacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için gözler MEB’de

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruları 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında kabul etmişti. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren başlayan sözlü sınavlar sonrasında, adaylar mülakat sonuçlarını merakla bekliyor. Eylül ayının sonlarına yaklaşırken, sonuçların ne zaman açıklanacağıyla ilgili Bakan Tekin’den gelecek açıklamalar yakından takip ediliyor.

sözleşmeli öğretmenlik sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuruları 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında aldı. Sözlü sınava hak kazanan adaylar, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren mülakata alındı. Şimdi, mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Bakan Tekin'den bu konuda yapılacak açıklamalar dikkatle takip ediliyor.

Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MEB, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarıyla ilgili henüz net bir açıklama yapmadı. Adaylar, sonuçlara MEB'in resmi internet sitesi üzerinden erişebilecek. Ayrıca e-Devlet üzerinden de TC kimlik numaralarıyla sorgulama yapılabilecek.

Sonuçlara Nasıl Ulaşılır?

Mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, aldıkları puanlara göre tercih işlemlerine başlayacak. MEB, tercih ve yerleştirme süreçlerine dair detayları resmi kanallardan duyuracak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.