TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ'da fotokapanlarla görüntülenen yaban hayvanları, göz kamaştırıyor

Uludağ'da Doğa Koruma Ve Milli Parklar ekiplerinin kurduğu fotokapanlar, geyiklerden ayılara, tilkilerden domuzlara kadar çeşitli yaban hayvanlarının renkli görüntülerini ortaya çıkardı. Doğal ortamlarında kaydedilen bu görüntüler, yaban hayvanlarının popülasyonunun genişlediğini ve doğada ne kadar özgür olduklarını gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 15:10
Kaynak: İHA
Uludağ'da fotokapanlarla görüntülenen yaban hayvanları, göz kamaştırıyor

Uludağ'ın çeşitli bölgelerine kurulan fotokapanlara takılan geyik, ayı, tilki ve domuz gibi yaban hayvanları renkli görüntüler oluşturdu. Yaban hayvanlarının doğal ortamlarında kaydedilmesi popülasyonun genişlediğini ortaya koydu.
Doğa Koruma Ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Uludağ'da farklı noktalara yerleştirilen fotokapanlar, yaban hayvanlarının doğal ortamlarında ne kadar mutlu olduklarını gözler önüne serdi. Yaban hayvanlarının takibini yapmak için yerleştirilen fotokapanlara, yavrusuyla yemek arayan ayı, grup halinde gezen geyikler, ne yapacağına karar veremeyen tilki ve domuz sürüsü takıldı.

 fotokapan
Görüntüler, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından paylaşılırken, izleyenlerden yoğun ilgi gördü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.