TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Instagram ne zaman düzelecek? Instagram’a erişim engeli ne zaman kalkacak?

Sosyal medya platformu Instagram, geçtiğimiz cuma günü Türkiye genelinde erişime kapatıldı. Şu anda platforma erişim sağlanamazken, ‘Instagram ne zaman açılacak?’ sorusu gündemdeki yerini koruyor. Peki Instagram ne zaman düzelecek? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
Instagram ne zaman düzelecek? Instagram’a erişim engeli ne zaman kalkacak?

Sosyal medya platformu Instagram, geçtiğimiz cuma günü Türkiye genelinde erişime kapatıldı. Şu anda platforma erişim sağlanamazken, ‘Instagram ne zaman açılacak?’ sorusu gündemdeki yerini koruyor. 

Instagram Erişim Engeli Ne Zaman Kalkar?

Instagram henüz Türkiye'nin taleplerini yerine getirmedi. Belli içeriklerin çıkarılması talep edilmişti, ancak Instagram bu konuda adım atmadığı için erişim engelinin devam ettiğini görülüyor. Kaynaklar, erişim engelinin kalkması için Instagram'ın Türkiye'nin taleplerine yanıt vermesi gerektiğini belirtiyor.

instagram ne zaman düzelir

Instagram’a Erişim Engelinin Gerekçesi

Instagram’a erişim engelinin nedeni olarak, Türkiye’nin katalog suçlara yönelik taleplerine Instagram’ın yanıt vermemesi gösteriliyor. Türkiye, Instagram’a yönelik bazı içeriklerin kaldırılmasını talep etti. Ancak Instagram bu taleplere yanıt vermediği için erişim engelinin devam ettiği belirtiliyor.

Şu anda, Instagram’ın Türkiye’nin taleplerini yerine getirip getirmeyeceği ve erişim engelinin ne zaman kalkacağı merakla bekleniyor. Sürecin takip edileceği belirtiliyor ve gelişmelerin yakından izlenmesi gerektiği vurgulanıyor.

instagram

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.