TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Kanlı: ''Goebbels’in ruhu Adana’da yaşıyor''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'nın yönetimini sert bir dille eleştirerek, CHP Adana İl Başkanı’nın savunma açıklamalarının “Başarısızlığı örtme, gündemi değiştirme telaşı” olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 14:16
Kaynak: BÜLTEN
Yusuf Kanlı: ''Goebbels’in ruhu Adana’da yaşıyor''

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye yönetimini eleştirdi.

"Savunma Telaşı Hayli Manidar"

Adana'nın son 5 yılının heba edildiğini belirten Yusuf Kanlı, CHP İl Başkanı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı’nı savunma telaşının manidar olduğunu söyledi. Kanlı, “Adana Adana olalı böyle başarısız bir yönetim görmemişken CHP İl Başkanının savunma telaşı hayli manidar” dedi.

"Karun’u Kıskandıracak Servet"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li belediyenin hizmette yetersiz, ancak ihalelerde, reklamlarda ve konserlerde oldukça aktif olduğunu belirtti. Kanlı, “Hizmete gelince kaplumbağa; ihaleye, ilana, reklama, konserlere gelince tazı olan, devletimizin her ay verdiği milyarlarca lirayla hizmet yerine Karun’u kıskandıracak servet yapan zihniyeti savunma sebebiniz nedir? Adana en beceriksiz, en başarısız, en hantal bir yönetimin elinde dibe sürükleniyor” şeklinde konuştu.

"Adana’nın Son 5 Yılı..."

Başkan Kanlı, Adana’nın son 5 yılda kötü yönetim nedeniyle birçok sorunla karşı karşıya olduğunu belirtti. Her yağmurda şehrin Venedik’e döndüğünü, sinek ve haşeratların istila ettiğini söyledi. Kanlı, ekmek üretiminin kısılması, belediye otobüs sayısının azaltılması ve dershanelerin kapatılması gibi uygulamaları eleştirerek, “Adana 5 yıldır lağım kokusundan muzdarip. Gerçekten siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?” dedi.

"Goebbels'in Ruhu Adana’da Yaşıyor"

Kanlı, CHP’li belediyenin yalanlarla vatandaşları kandırdığını iddia ederek, “Goebbels’in ruhu sayenizde Adana’da yaşıyor. ‘Gelirimiz 4, borcumuz 1’ diyen ama işçinin sigortasını bile ödemeyen sizsiniz. Adana’yı ‘En borçlu 4. Belediye’ haline getiren sizsiniz” ifadelerini kullandı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, açıklamasını “Şimdilik bu kadar” notuyla tamamladı. Başkan Kanlı’nın sert eleştirileri Adana’daki siyasi tansiyonu daha da yükseltti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.