TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Kanlı: ASKİ tatile çıktı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ASKİ’nin 2022 yılı raporunu göre MHP'li dönemde Adana'da yapılan ızgara temizliği ve kanalizasyon temizliğinin daha fazla olduğu verileri ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:56
Kaynak: BÜLTEN
Yusuf Kanlı: ASKİ tatile çıktı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) 2022 yılı raporuna göre MHP’li dönemde Adana’da yılda 80 bine yakın ızgara temizliği yapılırken, CHP’li dönemde bu rakam 2 binlere düşmüş dedi. Yine MHP’li dönemde yıllık kanalizasyon ve şebeke temizliği 1 milyon 150 bin metreye ulaşırken CHP’li dönemde bu sayı 200 binlere gerilediği ortaya çıktı.

GERÇEKLER ASKİ FAALİYET RAPORUNDA

Geçen haziran ayında, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) sorunlarına dikkat çeken Başkan Kanlı, bugün Adana'nın yağmurlarda neden Venedik'e döndüğünü daha da netleştirdi. Kanlı, ASKİ’nin 2022 yılı faaliyet raporunu paylaşarak, bu duruma neden olan faktörleri gündeme getirdi.

ARI GİBİ ÇALIŞAN KURUM TATİLE ÇIKMIŞ

ASKİ’nin 2022 Yılı Faaliyet Raporu’nda yer alan rakamlar, Adana’nın yaşadığı ağır sorunlara çarpıcı bir örnek niteliğinde. Rapora göre, MHP’li yönetimin görevde olduğu Nisan 2014- Mart 2019 döneminde ASKİ “Arı gibi” çalışırken, CHP döneminde aynı kurum adeta tatil yapmış.

İKİ DÖNEM ARASINDA Kİ FARK

ASKİ’nin 2022 yılı raporuna göre MHP’li dönemde Adana’da yılda 80 bine yakın ızgara temizliği yapılırken, CHP’li dönemde bu rakam 2 binlere düşmüş.  Yine MHP’li dönemde yıllık kanalizasyon ve şebeke temizliği 1 milyon 150 bin metreye ulaşırken CHP’li dönemde bu sayı 200 binlere gerilemiş.

İki döneme ilişkin verileri değerlendiren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Görüldüğü üzere Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ yılları heba etmiş, yan gelip yatmış. Adana’nın her yağmurda neden göle döndüğü ortaya çıktı. İki dönem arasında korkunç uçurum var! 2019’dan itibaren maalesef laf çok, icraat yok; ses var, görüntü yok; güya para çok ama çalışma yok.” ifadesini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.