TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yumurtalık’ta adım adım temizlik!

Yumurtalık Belediyesi, ilçeyi daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek için kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Belediye Başkanı Erdinç Altıok, "İlçe halkımızın huzuru, refahı ve sağlığı için gece gündüz demeden çalışacağız" diyerek, bu çalışmalara titizlikle devam edeceklerini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 10:42
Kaynak: BÜLTEN

Yumurtalık Belediyesi, ilçe halkının sağlığı ve rahatlığı için her alanda çalışma yürütüyor. Belediyecilik hizmetinden her vatandaş faydalansın diye çeşitlilik üreten Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ilçeyi daha yaşanabilir, daha temiz ve pırıl pırıl yapmaya kararlı olduklarını bildirdi.

“İlçe halkımızın huzuru, refahı, güvenliği, sağlığı için mesai kavramı olmaksızın çalışacağız”

Yumurtalık’ta ‘adım adım temizlik’ yapıldığına dikkat çeken Başkan Erdinç Altıok şunları söyledi: “Ekiplerimiz her alana anında müdahale ediyor. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyet, talep ve istekleri de anında değerlendirmeye alıyoruz. İmkanlarımız ve yasal mevzuat çerçevesinde ilçe halkımızın huzuru, refahı, güvenliği, sağlığı için mesai kavramı olmaksızın çalışacağız. Ama daima çalışacağız.”

“Titizlikle çalışıyoruz”

Erdinç Altıok, “Mahallelerimizde bulunan ağaçların hem estetik görünüme kavuşması hem de kaldırımları işgal etmesi sebebi ile budama işlemlerini düzenli olarak yapıyoruz. Bunun yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekipleri ve temizlik işleri ekiplerimiz cadde ve sokakların temizliği konusunda titizlikle çalışıyor” dedi.
Destekleri için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür eden Başkan Erdinç Altıok, Yumurtalık’ta adım adım temizliğin ilçenin her köşesine yayılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.