TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uraloğlu: Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Havalimanı'nın kapatılacağına dair çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu. Bakan Uraloğlu, bu tür haberlerin algı yaratma amacı taşıdığını belirterek, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapanmayacağını vurguladı. Uraloğlu, bölge halkının bu tür yanıltıcı bilgilere itibar etmemesi gerektiğini ve havalimanının faaliyetlerine devam edeceğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 17:51
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
Uraloğlu: Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Havalimanı'nın kapatılacağına dair çıkan haberler üzerine açıklama yaptı. Uraloğlu, son günlerde gündeme gelen bu haberlerin tamamen algı yaratma amacı taşıdığını belirtti.

Bakan Uraloğlu, "Adana Şakirpaşa Havalimanı kapanmayacak" diyerek, havalimanının mevcut faaliyetlerine devam edeceğini ve böyle bir planın söz konusu olmadığını ifade etti. Bu açıklamanın, kamuoyunu yanıltmaya yönelik yanlış bilgilere karşı bir cevap niteliğinde olduğu vurgulandı.

Uraloğlu, Adana ve Mersin bölgelerinin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi ve bu süreçte ortaya çıkan olumsuz algıları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti. Hem Adana hem de Mersin halkının bu tür yanıltıcı haberlere itibar etmemesi gerektiği mesajını verdi.

Uraloğlu: Adana Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak

Uraloğlu: ''Adana Şakirpaşa Havalimanı Kapatılmayacaktır''

Uraloğlu X sosyal medya platformunda gündeme gelen Adana Havalimanı'nın kapatılması iddiaları ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Havalimanı önünde yaptığı basın açıklaması sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Uraloğlu'nun açıklaması:

''Yine Yalan, Yine Algı…

Aslında sizin de çok iyi bildiğiniz şeyleri size tekrar etmek istemem ama siyaseten Adana’ya bir şey katamadığınız için yalan ve yanlış bilgilerle algı peşindesiniz. 

Mersin ve Adana illeri ile Çukurova Bölgesine hizmet vermek amacıyla, 800 Hektar arazi üzerine inşa ettiğimiz yıllık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanımız uluslararası boyuttadır. 

Adana’ya 35 km, Mersin’e 45 km uzaklıkta; her iki şehrimizin de kullanımındadır. 

Hem Mersin’in ve Adana’nın ticaret, kültür ve turizmine büyük katkı sağlayacak hem de bölgemiz daha gelişmiş bir havalimanına sahip olacaktır. 

Ve çok iyi bildiğiniz gibi Adana Şakirpaşa Havalimanı KAPATILMAYACAKTIR

Sizlerin vizyonu tenekeden, çadırdan hastane yapmak ve AK Parti’nin hizmet ve eser siyasetine kayıtsız muhalefet etmek olduğu için bizim vizyonumuzu anlayamazsınız. 

Adanalı ve Mersinli hemşehrilerim sizin algılarınıza itibar etmeyecektir. 

Bir yanda şehirlerimizin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için üreten, inşa eden, değer katanlar; diğer yanda sadece muhalefet ve algı üstüne kurulu üretemeyen, yerinde sayanlar…''

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.