TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST Adana dördüncü gün etkinlikleriyle devam ediyor

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), dördüncü gün etkinlikleriyle devam ediyor. Festivalde polis özel harekat ekipleri, helikopterle gösteri yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 15:46
Kaynak: AA
TEKNOFEST Adana dördüncü gün etkinlikleriyle devam ediyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen ve Adana Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST, havacılık, uzay ve teknoloji alanında sergilenen yeniliklerle ziyaretçileri büyülemeye devam ediyor. Festival boyunca çeşitli yarışmalar, gösteriler ve teknoloji tanıtımları yapılıyor.

teknofest adana

Dördüncü gününde festival, katılımcılara unutulmaz deneyimler sunmayı sürdürdü. Özellikle polis özel harekat ekiplerinin helikopter gösterisi nefesleri kesti. Teknoloji firmalarının açtığı stantlarda ise son teknolojik ürünler tanıtılırken, genç mucitler geliştirdikleri projelerle büyük beğeni topluyor.

teknofest adana

TEKNOFEST, aynı zamanda gençler için ilham verici bir platform sunarak, bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. Festival, her yaştan teknoloji meraklısının ilgi odağı haline gelirken, katılımcılara sunduğu çeşitli etkinliklerle heyecan dolu anlar yaşatıyor.

adana teknofest

TEKNOFEST, Adana’daki etkinliklerini hafta sonuna kadar sürdürecek.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.