TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarsus Belediyesi, 2025-2029 stratejik planı için çalıştay düzenledi

Tarsus Belediyesi, 2025-2029 yıllarını kapsayacak yeni stratejik planı için iki gün süren bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda, Tarsus'un geleceğini şekillendirecek sürdürülebilir adımlar ele alındı ve kentin yaşanabilirlik vizyonu masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
Tarsus Belediyesi, 2025-2029 stratejik planı için çalıştay düzenledi

Tarsus Belediyesi, 2025-2029 yıllarını kapsayacak yeni stratejik planı için iki gün süren kapsamlı bir çalıştay düzenledi. Çalıştayda, Tarsus'un geleceğini şekillendirecek sürdürülebilir adımlar kamu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte ele alındı.

ÇALIŞTAYDA TARSUS'UN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

Çalıştayın ilk gününe kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, belediyeye bağlı kuruluşlar ve şirketler, meslek birlikleri, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve temsilcilikler katıldı. İkinci gün ise belediye müdürlüklerinden görevli personellerle devam edildi. Bu kapsamda Tarsus'un geleceği tüm yönleriyle masaya yatırıldı.

KATILIMCI PLANLAMA İLE YAŞANABİLİR BİR TARSUS HEDEFİ

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, katılımcı bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını ve Tarsus'un daha iyi bir geleceğe hazırlanması için tüm paydaşların görüşlerini aldıklarını ifade etti. Boltaç, "Tarsus'un hak ettiği yaşam kalitesine, ekonomik ve sosyal gelişmişlik seviyesine ulaşması için 2025-2029 Stratejik Planı'nı hazırlamaya başladık" dedi.

Tarsus Belediyesi, 2025-2029 stratejik planı için çalıştay düzenledi 2

STRATEJİK PLAN: ŞEFFAFLIK VE KAYNAK ETKİN KULLANIMI İÇİN ÖNEMLİ

Boltaç, stratejik planlamanın kamu kurumları için zorunlu hale geldiğini ve şeffaflık ve kaynakların etkin kullanımı açısından önemli olduğunu vurguladı. Boltaç, "Stratejik planımızla Tarsus'un kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu planı hazırlarken siz değerli vatandaşlarımızın da fikirlerini almayı çok önemsiyoruz. Çalıştayımıza katılan tüm paydaşlara teşekkür ederiz" diye konuştu.

Tarsus Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı'nın tamamlanmasıyla birlikte kentin geleceğine dair önemli bir yol haritası çizilmiş olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.