TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST'e iki gün kala uçaklar Adana'da gökyüzünde selam durdu

Adana, 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. TEKNOFEST’in başlamasına iki gün kala, Türk yapımı uçaklar alçak irtifa selamlama geçişi yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
TEKNOFEST'e iki gün  kala uçaklar Adana'da gökyüzünde selam durdu

Adana TEKNOFEST 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Tarihi ve kültürel zenginlikleri, dillere destan mutfağı ve misafirperver insanlarıyla Adana, bu büyük heyecana ev sahipliği yaparken, milyonlarca teknoloji tutkunu geleceğin Türkiye'sini inşa edecek.

TEKNOFEST’in başlamasına sadece iki gün kaldı. Türk yapımı uçaklar Susanoğlu sahil şeridinden hareket ederek Sabancı Merkez Camii üzerinde alçak irtifa selamlama geçişi yapıyor. Ayrıca, Bayraktar Akıncı’nın TEKNOFEST 2024'e katılmak üzere Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ineceği duyuruldu.

teknofest

Havalimanının kapatılmasının ardından uçakların uçmadığı Adana’da, vatandaşlar bu sesi özlediklerini dile getirirken bazıları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehir, TEKNOFEST ile birlikte tekrar hareketlenecek ve teknolojiye olan tutku, Adana’nın gökyüzünü süsleyecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.