TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Üniversitesi'nden pankart iddialarına cevap

Mersin Üniversitesi, '2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni'nde Gazze'ye destek amacıyla açılan pankarta müdahale edildiği iddialarını yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
Mersin Üniversitesi'nden pankart iddialarına cevap

Mersin Üniversitesi, mezuniyet töreninde öğrencilerin Gazze'ye destek amacıyla açtıkları pankarta müdahale edildiği yönündeki haberleri yalanladı. Üniversite yönetimi, sosyal medya hesapları ve internet haber sitelerinde yer alan bu iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

Üniversiteden Açıklama

Mersin Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Sosyal medya hesaplarında ve internet haber sitelerinde dolaşıma sokulan Mersin Üniversitesi mezuniyet töreninde Filistin’e destek pankartının açılmasına engel oldu haberlerine cevabımız videodadır. Mersin Üniversitesi Ailesi, her zaman Filistin Halkının haklı mücadelesinin yanındadır." denildi.

mersin üniversitesi mezuniyet

Destek Mesajı

Üniversite, Filistin halkının haklı mücadelesine destek verdiğini belirterek, iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu tür yanlış bilgilerin yayılmasının önüne geçilmesi gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, iddiaların asılsız olduğunu gösteren videoların üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarında paylaşıldığı ve bu görüntülerin gerçeği yansıttığı belirtildi. Üniversite yönetimi, öğrencilerin mezuniyet töreninde herhangi bir müdahaleye maruz kalmadığını vurguladı.

Mersin Üniversitesi, öğrencilerin ve akademik personelin haklı mücadelelere her zaman destek verdiğini belirterek, yanlış bilgilere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

mersin üniversitesi pankart

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.