TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin’de kesintisiz yol ağı çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer “Mersin halkını, Hâl Kavşağından Davultepe’ye kadar kesintisiz bir yol ağına kavuşturacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 09:09
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Mersin’de kesintisiz yol ağı çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin halkını, Hâl Kavşağından Davultepe’ye kadar kesintisiz bir yol ağına kavuşturacaklarını söyledi. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ‘Mezitli Fatih Sultan Mehmet Caddesi Yol Genişletme’ çalışmasını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmanın kent trafiğini oldukça rahatlatacağına dikkat çeken Seçer, “Artık Sebze Hali’nin oradan 2. Çevre Yolu’na girdiğiniz zaman Davultepe’ye kadar bu hat üzerinden neredeyse kesintisiz gelebilirsiniz. 2. Çevre Yolu üzerinde başta Saya Katlı Kavşağı olmak üzere Hal Katlı Kavşağı gibi önemli çalışmaları da bu dönem içerisinde tamamlayacağız ve kesintisiz bir yol ağına kavuşturacağız” diye konuştu.

Büyükşehir’in 2. Çevre Yolu ile ilgili çalışmalarının bunlarla da sınırlı kalmadığına vurgu yapan Seçer, “Çeşmeli otobanına kadar devam edecek. Yeni açtığımız 2 bin 300 metre bulvarın üzerine 7 kilometrelik bir güzergâha devam edeceğiz. Buradaki imar çalışmalar zaman alıyor, tamamlandıkça da devamı gelecek ve nihayetinde Çeşmeli otoban bağlantısına kadar tamamlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.